Sport

Een uitgebreid sportaanbod staat op jou te wachten!

Bij Lago Gent Rozebroeken komt elke sporter aan zijn trekken. Topsportfaciliteiten voor onze bezoeker met een olympisch bad en maar liefst drie sportspecifieke zalen. Baantjes trekken, leren zwemmen of een les aquasport volgen? Bij ons kan het allemaal. Wil je in groep sporten? Leef je uit in de omnisportzaal, de balsportzaal of de dans- en vechtsportzaal. Buiten kan je lopen, wandelen of fietsen. Voor de kinderen is er een grote buitenspeeltuin voorzien. 

SpeeltuinenRozebroekenpark

Olympisch zwembad

Het sportbad (28°C) van Lago Gent Rozebroeken is het eerste volwaardige olympisch bad in België. 7 dagen op 7 geopend met maar liefst tien banen van 50 meter lang: de droom van iedere zwemmer!

Olympisch zwembad

Zwemacademie

Aqua & Move organiseert in Lago Gent Rozebroeken een unieke zwemacademie waarin de nadruk gelegd wordt op het spelenderwijs ontdekken van water en zwemmen voor kinderen en gepaste techniektraining voor volwassenen.

Zwemacademie

Aquasports

Met een brede waaier aan aquasports, gaande van (Hot) AquaPilates, Aquajogging, AquaSculpt, AquaCardio en Aquafitness voor senioren richt Aqua & Move zich zowel op beginners als gevorderden.

Aquasports

School- en clubzwemmen

Heel wat sportclubs en scholen vinden wekelijks hun weg naar onze baden. Bekijk welke clubs dat zijn en ontdek hoe jouw club of school ook kan gebruikmaken van onze faciliteiten.

School- en clubzwemmen

Indoorsporten

Met verschillende indoor sportzalen laten we je proeven van een heel aanbod aan sporten, gaande van basketbal, zaal- en minivoetbal, volleybal tot karate, taekwondo, krijgskunst, dans en nog veel meer!

Ontdek ze allemaal

Indoorsporten