WaiWai zwemlessen en aquasport

Leren zwemmen?

Dat doe je bij WaiWai Gent, een unieke zwemacademie waar de nadruk gelegd wordt op het spelenderwijs ontdekken van water en zwemmen. Gekwalificeerde lesgevers begeleiden je kind volgens de leerlijn van het ISB (Vlaams Instituut voor Sportbeheer). Volwassenen sluiten aan bij één van techniektrainingen of volgen een leuke work-out in het water. Dankzij het grote aanbod aan AquaFit-lessen is er voor elk wat wils!

Watergewenning babys en peuters

WaiWai organiseert watergewenning voor kinderen vanaf 6 maanden. Je kind start met de ontdekking van een wondere waterwereld en doorloopt een leuk traject dat aangepast wordt aan elke leerfase van het kind. Een ervaren zwemteam zorgt voor de begeleiding en motivatie van jouw zwemmer.

Zwemlessen kinderen

Leren zwemmen? Dat doe je bij WaiWai Gent, een unieke zwemacademie waar de nadruk gelegd wordt op het spelenderwijs ontdekken van water en zwemmen. Gekwalificeerde lesgevers begeleiden je kind volgens de leerlijn van het ISB (Vlaams Instituut voor Sportbeheer).

Zwemlessen volwassenen

Wil je je zwemtechnieken aanscherpen? Sluit je dan aan bij één van de lessen: leren zwemmen, crawl starters, crawl advanced of uithoudingszwemmen. Individuele zwemlessen zijn ook mogelijk.

Aquasport

Geef jezelf een energieboost! Aquasport is leuk, gezond en dankzij het gevarieerd aanbod geschikt voor zowel beginners als gevorderden. Wat wordt jouw wekelijks sportmoment? (Hot) AquaPilates, AquaCycling, AquaJogging, AquaSculpt, AquaCardio of Aquafitness (50+).

WaiWai Gent

Leren zwemmen is leuk! 

WaiWai is een divisie van LAGO.
Zwemlessen kinderen - Zwemtechnieken volwassenen - Aquasport
waiwai.lagogent.be - Email: waiwai.gent@lago.be