COVID-19 update: sportbad is geopend. Subtropisch zwembad is gesloten. Pure Wellness (+18) op 20/01, 22/01, 23/01, 24/01 en 27/01. Rest-eau-café (enkel bar) vanaf 19/01 met aangepaste openingsuren. Meer info

WaiWai zwemlessen en aquasport

Leren zwemmen?

Dat doe je bij WaiWai Gent, een unieke zwemacademie waar de nadruk gelegd wordt op het spelenderwijs ontdekken van water en zwemmen. Gekwalificeerde lesgevers begeleiden je kind volgens de leerlijn van het ISB (Vlaams Instituut voor Sportbeheer). Volwassenen sluiten aan bij één van techniektrainingen of volgen een leuke work-out in het water. Dankzij het grote aanbod aan AquaFit-lessen is er voor elk wat wils!

Watergewenning babys en peuters

WaiWai organiseert watergewenning voor kinderen vanaf 6 maanden. Je kind start met de ontdekking van een wondere waterwereld en doorloopt een leuk traject dat aangepast wordt aan elke leerfase van het kind. Een ervaren zwemteam zorgt voor de begeleiding en motivatie van jouw zwemmer.

Zwemlessen voor kinderen

Leren zwemmen? Dat doe je bij WaiWai Gent, een unieke zwemacademie waar de nadruk gelegd wordt op het spelenderwijs ontdekken van water en doelmatig voortbewegen. Gekwalificeerde lesgevers begeleiden je kind volgens de leerlijn van het ISB (Vlaams Instituut voor Sportbeheer) in combinatie met een aantal extra doelstellingen.

Zwemlessen voor volwassenen

Wil je je zwemtechnieken aanscherpen? Sluit je dan aan bij één van de lessen: 'Crawl Starters' of 'Crawl Advanced'. Leren zwemmen als volwassene kan ook bij WaiWai! Deze aangepaste lessen staan gepland onder de naam 'Learn 2 Swim'.

Aquasport

Geef jezelf een energieboost! Aquasport is leuk, gezond en dankzij het gevarieerd aanbod geschikt voor zowel beginners als gevorderden. Wat wordt jouw wekelijks sportmoment? Hot AquaPilates, AquaCycling, AquaJogging, AquaSculpt, AquaCardio of AquaFitness?

Individuele zwemlessen

Individuele zwemlessen voor kinderen of voor volwassenen? WaiWai heeft ze beide. Behaal via onze persoonlijke aanpak de doelstellingen die je voorop stelt. Van 'leren zwemmen' tot 'perfectioneren' voor elke leeftijd, onze ervaren leerkrachten staan ter beschikking.

WaiWai Gent

Leren zwemmen is leuk! 

WaiWai is een divisie van LAGO.
Zwemlessen kinderen - Zwemtechnieken volwassenen - Aquasport
waiwai.lagogent.be - Email: waiwai.gent@lago.be

Let op!
Ben je 12 jaar of ouder? Breng altijd je identiteitskaart mee.

Breng bij elk bezoek je identiteitskaart mee. Een rijbewijs is niet geldig. Er worden verplichte bezoekersregistraties uitgevoerd aan de kassa’s.

Lees er hier alles over
Deze website maakt gebruik van verschillende soorten cookies om goed te functioneren en om je een betere en persoonlijkere gebruikservaring te bieden. Lees meer
Nee, bedankt