Reserveer je ticket online, zo ben je zeker van je plekje! Breng je eID en € 1 mee (verplicht vanaf 12 jaar). Meer info

WaiWai zwemlessen en aquasport

Leren zwemmen?

Herinner jij je nog de zwemlessen die je volgde als kind? Samen met andere kinderen leren zwemmen bij je zwemleraar. Wat een mooie tijd! Nu is het aan jouw zoon of dochter. 

Bij WaiWai volgt je zwemkampioen een leuk traject waar vaardigheid, veiligheid, motivatie en plezier centraal staan. Het wordt een fantastisch avontuur in het water! Ervaren lesgevers begeleiden jouw kind(eren) volgens de leerlijn van Netwerk Sociaal Sportbeleid (Voorheen ISB). Volwassenen sluiten aan bij één van techniektrainingen.

Weet je nog niet tot welk groepje je kind hoort? Ontdek het hier.

Watergewenning babys en peuters

WaiWai organiseert watergewenning voor kinderen vanaf 6 maanden. Je kind start met de ontdekking van een wondere waterwereld en doorloopt een leuk traject dat aangepast wordt aan elke leerfase van het kind. Een ervaren zwemteam zorgt voor de begeleiding en motivatie van jouw zwemmer.

Zwemlessen voor kinderen

Leren zwemmen? Dat doe je bij WaiWai Gent, een unieke zwemacademie waar de nadruk gelegd wordt op het spelenderwijs ontdekken van water en doelmatig voortbewegen. Gekwalificeerde lesgevers begeleiden je kind volgens de leerlijn van het ISB (Vlaams Instituut voor Sportbeheer) in combinatie met een aantal extra doelstellingen.

Zwemlessen voor volwassenen

Wil je je zwemtechnieken aanscherpen? Sluit je dan aan bij één van de lessen: 'Crawl Starters' of 'Crawl Advanced'. Leren zwemmen als volwassene kan ook bij WaiWai! Deze aangepaste lessen staan gepland onder de naam 'Learn 2 Swim'.

WaiWai Gent

Leren zwemmen is leuk! 

WaiWai is een divisie van LAGO.
Zwemlessen kinderen - Zwemtechnieken volwassenen
Email: waiwai.gent@lago.be

Let op!
Ben je 12 jaar of ouder? Breng altijd je identiteitskaart mee.

Breng bij elk bezoek je identiteitskaart mee. Een rijbewijs is niet geldig. Er worden verplichte bezoekersregistraties uitgevoerd aan de kassa’s.

Lees er hier alles over