360°

Indoorsporten

Maak kennis met een ruim aanbod aan zaalsporten

Zin om lessen te volgen in gevechtssporten, dans, atletiek, basketbal, badminton, korfbal, gymnastiek, mini- of zaalvoetbal, volleybal en nog veel meer? Bekijk het volledige aanbod en vind jouw volgende hobby!


 Onze openingsuren

Ontdek de zaalsporten

In het centrum bieden we ruimte aan een balsporthal en omnisportzaal, die zowel de teamsporters als de individuele atleten zullen bekoren. De grote sporthallen kunnen onderverdeeld worden voor onbeperkt sportplezier. In de balsportzaal kan je terecht voor zaal-en minivoetbal, hockey, badminton en korfbal. De omnisporthal, die opsplitsbaar is in drie units biedt ruimte aan volleybal, basketbal, badminton, gymnastiek, zaalvoetbal,… Voor ieder wat wils dus!

Nieuw: Kan je kind niet meteen kiezen voor één sport? Doet je zoon/dochter al een sport maar ben je je ook bewust van het belang van proeven van diverse sporten? of wat zou je ervan vinden om samen met je kind te sporten? Meer info vind je hier terug!


Neem hier een kijkje naar de technische fiches van onze sportzalen.

Wat heeft Lago Gent Rozebroeken je nog meer te bieden?

Bekijk hier wat je nog meer kan ontdekken bij Lago.

Reserveren

Reserveren kan je online via www.gent.be/sport of op mail naar sportdienst@stad.gent.

Voor meer info: tel. (ma-za van 8u tot 19u): 09 266 80 00

Tip van Dril de Krokodil: Wil je nog sporten en de Sportdienst is reeds gesloten? Check dan even de beschikbaarheid bij het onthaal die jullie snel verder helpen. 

Email: rozebroeken@lago.be 

Tel: 09 335 28 88.


Contacteer ons