Eindelijk! Je favoriet zwemparadijs is open. Het sportbad opent op 1 juli. Reserveer snel je tickets via de webshop. Meer info

Eten & drinken

Vandaag open:
11:00 - 23:30
Check alle openingsuren

Kom heerlijk tafelen in het Rest-eau-café!

Even uitblazen na de sportieve inspanning? Genieten van een lekker diner met de hele familie? Of toch eerder op zoek naar een snelle lunch? Wij bieden het allemaal in een gezellig, familievriendelijk kader.

Onze menukaart

Kies uit de uitgebreide kaart (ook voor de kinderen hebben we heerlijke maaltijden!) en laat je culinair verwennen terwijl je napraat over al die geweldige zwemavonturen.

Bekijk onze menukaart

Onze menukaart

Ontdek het weekmenu

Benieuwd naar onze originele weekmenu’s? 

Voor slechts € 16,00 geniet je van verse soep van de dag, een dagschotel en een koffie!
Op zaterdag en zondag smul je van een heerlijke suggestie van de chef voor slechts € 16,00. (incl. verse dagsoep en koffietje)

Ontdek het weekmenu

Rest-eau-café

Heb je zin in koffie of een dessertje, misschien gewoon een drankje met een hapje of een cocktail? In ons Rest-eau-café verwelkomen wij je graag met een uitgebreide keuze aan verschillende dranken in een echte feel good omgeving. Heb je misschien meer interesse om die honger te stillen? Onze kaart biedt tal van gerechten voor zowel jong als oud. Terwijl de kinderen hun buikjes rond gegeten hebben en zich al in het 3 verdiepen hoge speelpaleis bevinden, kunnen de ouders nog rustig nagenieten.

Rest-eau-café

Terras met speeltuin

Heerlijk vertoeven in perfect terrasjesweer, in een aangename groene omgeving? 

Er is niets fijner dan achteroverleunen in een comfortabele stoel en genieten van de zon. Doorheen de zomer bieden wij tal van terrasspecials en animaties aan, samen met een buitenbar. Zo kun je optimaal van het mooie weer genieten. 

Wanneer je geniet van een welverdiende verfrissing, genieten je kinderen van de uitgebreide en veilige buitenspeeltuin.

Terras met speeltuin

Zwemmersterras

Tussen het zwemmen en plonzen door honger of dorst gekregen? Schuif aan op ons zwemmersterras waar je in je zwemkledij welkom bent voor smakelijke snacks en een lekkere dorstlesser. Handig is dat je van op het zwemmersterras een oogje in het zeil kan houden op je bengels die intussen verder spelen in de kinderbaden.

Menukaart   

Zwemmersterras

Genieten na een ontspannende fietstocht.

Bij stralend terrasjesweer of na een ontspannende fietstocht door schilderachtig Gent kan je heerlijk genieten van een lekkere snack en een verfrissend drankje of cocktail op het terras met buitenspeeltuin.

Of wat dacht je van overheerlijke huisbereide pannenkoeken na een deugddoende winterwandeling?  

TIP! Reserveer een uitgestippelde Happen & Trappen fietsroute door schilderachtig Gent met lekkere tussenstop in het Rest-eau-café.

Ontdek de lekkerste fietsroute

Genieten na een ontspannende fietstocht.

Waar is dat feestje?

Zoek je nog een originele locatie voor dat komende verjaardags- of familiefeest? Bekijk dan zeker onze feestformules!

Ontdek onze Happy Mondays

Goodbye Blue Mondays, Hello Happy Mondays! Op maandag leggen we je extra in de watten.

Let op!
Ben je 12 jaar of ouder? Breng altijd je identiteitskaart mee.

Breng bij elk bezoek je identiteitskaart mee. Een rijbewijs is niet geldig. Er worden verplichte bezoekersregistraties uitgevoerd aan de kassa’s.

Lees er hier alles over
Deze website maakt gebruik van verschillende soorten cookies om goed te functioneren en om je een betere en persoonlijkere gebruikservaring te bieden. Lees meer
Nee, bedankt