Reserveer je ticket online, zo ben je zeker van je plekje! Breng je eID en € 1 mee (verplicht vanaf 12 jaar). Meer info

Eten & drinken

Vandaag open:
11:00 - 00:00
Check alle openingsuren

Kom heerlijk tafelen in het Rest-eau-café!

Even uitblazen na de sportieve inspanning? Genieten van een lekker diner met de hele familie? Of toch eerder op zoek naar een snelle lunch? Wij bieden het allemaal in een gezellig, familievriendelijk kader. 

Onze menukaart

Heerlijk lunchen over de middag, gezellig aperitieven met tapa’s, lekker lang tafelen of genieten van een vieruurtje met koffie?
In het Rest-eau-café kies je op elk moment van de dag uit een uitgebreide menukaart met de lekkerste gerechten.


Voor de kleinsten zijn er kindvriendelijke menu’s en ook aan vegan varianten werd gedacht.

Ontdek de menukaart

Onze menukaart

Kindvriendelijke brasserie

Na het zwemmen gaat het plezier verder in het Rest-eau-café. Kinderen zijn hier koning te rijk. Terwijl ze wachten op hun lievelingsmenu leven ze zich uit in de binnen- of buitenspeeltuin. Blijven ze liever aan tafel bij mama en papa? Dan is er het leuke LAGO-doeboekje waarin je kind op avontuur gaat met alle mascottes van LAGO zwemparadijzen.

Kindvriendelijke brasserie

Rest-eau-café

Heb je zin in koffie of een dessertje, misschien gewoon een drankje met een hapje of een cocktail? In ons Rest-eau-café verwelkomen wij je graag met een uitgebreide keuze aan verschillende dranken in een echte feel good omgeving. Heb je misschien meer interesse om die honger te stillen? Onze kaart biedt tal van gerechten voor zowel jong als oud. Terwijl de kinderen hun buikjes rond gegeten hebben en zich al in het 3 verdiepen hoge speelpaleis bevinden, kunnen de ouders nog rustig nagenieten.

Rest-eau-café

Terras met speeltuin

Heerlijk vertoeven in perfect terrasjesweer, in een aangename groene omgeving? Bij mooi weer is ons zomers terras een echte aanrader! 

Er is niets fijner dan achteroverleunen in een comfortabele stoel en genieten van de zon. Doorheen de zomer bieden wij tal van terrasspecials en animaties aan, samen met een buitenbar. Zo kun je optimaal van het mooie weer genieten. 

Wanneer je geniet van een welverdiende verfrissing, genieten je kinderen van de uitgebreide en veilige buitenspeeltuin.

Terras met speeltuin

Fil's Food Corner

Tussen het zwemmen en plonzen door honger of dorst gekregen? Schuif aan op ons zwemmersterras waar je in je zwemkledij welkom bent voor smakelijke snacks en een lekkere dorstlesser. Handig is dat je van op het zwemmersterras een oogje in het zeil kan houden op je bengels die intussen verder spelen in de kinderbaden.

Menukaart zwemmersbar

Fil's Food Corner

Genieten na een ontspannende fietstocht.

Bij stralend terrasjesweer of na een ontspannende fietstocht door schilderachtig Gent kan je heerlijk genieten van een lekkere snack en een verfrissend drankje of cocktail op het terras met buitenspeeltuin.

Of wat dacht je van overheerlijke huisbereide pannenkoeken na een deugddoende winterwandeling?  

TIP! Reserveer een uitgestippelde Happen & Trappen fietsroute door schilderachtig Gent met lekkere tussenstop in het Rest-eau-café.

Ontdek de lekkerste fietsroute

Genieten na een ontspannende fietstocht.

Waar is dat feestje?

Zoek je nog een originele locatie voor dat komende verjaardags- of familiefeest? Bekijk dan zeker onze feestformules!

Ontdek onze Happy Mondays

Goodbye Blue Mondays, Hello Happy Mondays! Op maandag leggen we je extra in de watten.

Let op!
Ben je 12 jaar of ouder? Breng altijd je identiteitskaart mee.

Breng bij elk bezoek je identiteitskaart mee. Een rijbewijs is niet geldig. Er worden verplichte bezoekersregistraties uitgevoerd aan de kassa’s.

Lees er hier alles over