Reserveer je ticket online, zo ben je zeker van je plekje! Breng je eID en € 1 mee (verplicht vanaf 12 jaar). Meer info

Gezellig dineren in een kindvriendelijke brasserie

LAGO Bistro

Vandaag open:
09:00 - 00:00
Check alle openingsuren

Kom heerlijk tafelen in LAGO Bistro in Gent!

Welkom in LAGO Bistro, de gezellige brasserie van Rozebroeken. Het is de ideale plek waar je kan uitblazen na een sportieve inspanning, waar je kan genieten van een lekker diner met de hele familie en waar kinderen zich ten volle uitleven in de binnenspeeltuin of buitenspeeltuin. Geniet van onze heerlijke weeksuggesties of sip van een deugddoend drankje.

Altijd iets lekker op elk moment van de dag

LAGO Bistro is een informele eetgelegenheid voor ieders budget. In ons gezellig interieur kun je lekker lunchen, aperitieven of lang tafelen met de hele familie. In LAGO Bistro vind je voordelige en verrassende weeksuggesties en een vaste menukaart met shares, croques, lekkere klassiekers en natuurlijk zoete lekkernijen.   

De kleinsten kunnen kiezen uit één van de gerechten op de leuke kinderkaart en ook aan veggie varianten werd gedacht. Boevenbordjes en kinderstoeltjes mogen natuurlijk niet ontbreken.

Ontdek de menukaart

Altijd iets lekker op elk moment van de dag

Kindvriendelijke brasserie met speeltuin

Na het zwemmen gaat het plezier verder in LAGO Bistro! Kinderen zijn hier koning te rijk. Terwijl ze wachten op hun lievelingsmenu leven ze zich uit in de binnen- of buitenspeeltuin. Blijven ze liever aan tafel bij mama en papa? Dan is er het leuke LAGO-doeboekje waarin je kind op avontuur gaat met alle mascottes van LAGO zwemparadijzen.

Kindvriendelijke brasserie met speeltuin

Fil's Food Corner

Tussen het zwemmen en plonzen door honger of dorst gekregen? Schuif aan op ons zwemmersterras waar je in je zwemkledij welkom bent voor smakelijke snacks en een lekkere dorstlesser. Handig is dat je van op het zwemmersterras een oogje in het zeil kan houden op je bengels die intussen verder spelen in de kinderbaden.

Menukaart zwemmersbar

Fil's Food Corner

Heerlijk terrasjesweer!

Zet je in het zonnetje op ons buitenterras om te genieten van een lekker biertje, wijntje of onze homemade lemonade of ice tea. Terwijl je klinkt op een geslaagde uitstap, leven kinderen zich uit op de grote buitenspeeltuin.

Heerlijk terrasjesweer!

TIP! Maak een fietsstop bij LAGO Bistro.

Bij stralend terrasjesweer of na een ontspannende fietstocht door schilderachtig Gent kan je heerlijk genieten van een lekkere snack en een verfrissend drankje of cocktail op het terras met buitenspeeltuin.

Of wat dacht je van overheerlijke huisbereide pannenkoeken na een deugddoende winterwandeling?  

TIP! Reserveer een uitgestippelde Happen & Trappen fietsroute door schilderachtig Gent met lekkere tussenstop in LAGO Bistro?

Ontdek de lekkerste fietsroute

TIP! Maak een fietsstop bij LAGO Bistro.

Wil je iets komen eten of drinken?

LAGO Bistro is 7/7 open met ruime openingsuren.

Let op!
Ben je 12 jaar of ouder? Breng altijd je identiteitskaart mee.

Breng bij elk bezoek je identiteitskaart mee. Een rijbewijs is niet geldig. Er worden verplichte bezoekersregistraties uitgevoerd aan de kassa’s.

Lees er hier alles over