Zin in een tropisch avontuur? Reserveer nu je tickets voordelig online. Breng je eID mee (verplicht voor alle bezoekers vanaf 12 jaar).

Watergewenning van baby tot peuter

Watergewenning

WaiWai organiseert zwemlessen voor kinderen vanaf 6 maanden. Samen zwemmen stimuleert de band tussen ouder en kind. Je kind start met de ontdekking van een wondere waterwereld en doorloopt een leuk traject dat aangepast wordt aan elke leerfase van het kind. Een ervaren zwemteam zorgt voor de begeleiding en motivatie van jouw zwemmer in wording. 

datarooster lessenreeks 3.pdf

uurrooster lessenreeks 3 kinderen.pdf

Inschrijvingen voor lessenreeks 3 zijn afgelopen.

Watergewenning

Inschrijven reeks 3

Lessenreeksen worden aangekocht via onze LAGO webshop. 

Inschrijven voor lessenreeks 3 gaan niet meer.

Via deze link vind je een handleiding wanneer je nog geen account hebt op de webshop. Heb je al een account? Dan kan je via onderstaande knop rechtstreeks de lessenreeks aankopen.

Ik wil me/mijn kind inschrijven

Inschrijven reeks 3

Belangrijk!

  • Zorg ervoor dat bij de zwemlessen voor kids het account zeker op naam van het kind staat en niet op naam van de ouder! Je zoon of dochter zal anders een diploma ontvangen aan het einde van de lessenreeks met naam van de ouder. 
  • Schrijf niet dubbel in wanneer er zich een probleem voordoet of schrijf niet in voor een ander groepje wanneer het groepje dat je verkiest volzet is. Verkeerd afgesloten of dubbele inschrijvingen worden niet terugbetaald, enkel terug op de geldbeugel geplaatst.
  • Wij verwachten jullie op de dag van de eerste les minstens 20-30 minuten op voorhand om je kaartje af te halen aan het onthaal. We zullen een tafel voorzien naast het onthaal.
  • Het datarooster van de nieuwe lessenreeks bevat voor kinderen en volwassenen 7 lessen! Dit door werken in het zwembad tussen 10 en 20 juni 2022. Uiteraard is ook de prijs hieraan aangepast. Zwemlessen voor volwassenen gaan door op dinsdag of zondag. Zwemlessen voor kinderen gaan door op woensdag, zaterdag of zondag.
    De lessenreeks zal €119 bedragen.
Belangrijk!
6 tot 12 maanden

Zeesterretje

Op een aangename en speelse manier leert je baby door het water bewegen en bevordert zijn motorische ontwikkeling, coördinatie en waarneming. Om de intimiteit van de lessen te kunnen garanderen wordt er in kleine groepjes gewerkt.  De lessen zijn enkel toegankelijk voor de baby en één (groot)ouder.


Wat leren de kindjes?
Verschillende oefeningen met noodles en plankjes komen aan bod, drijven op onze buik en rug,  grijpen naar speeltjes in het water,.. Samen met je baby maken jullie het water nog plezanter met een reeks van spetterende oefeningen.

12 tot 18 maanden

Kwalletje

Vanaf de leeftijd van 1 jaar leert je baby op een speelse manier bewegen in het water. De ideale gelegenheid om samen met je baby nieuwe dingen te ontdekken in het heerlijk warme water. 


Wat leren de kindjes?
Voorwerpen vooruit stuwen,  trappelen met onze beentjes, drijven op onze rug en buik, onder water gaan, bellen blazen...

18 tot 24 maanden

Kikkervisje

Samen met mama of papa en andere vriendjes leert je peuter op een leuke manier te bewegen in het water. Al spelend genieten de kinderen samen met hun ouder van het bewegen in het water. 


Wat leren de kindjes?
Dankzij nieuwe, uitdagende oefeningen leert onze kleine peuter zelfstandiger worden in het water. Bellen blazen, voorwerpen vooruit stuwen, op eigen kracht voortbewegen, onder water gaan, drijven op onze rug en buik, slingeren als een aapje aan de muur, in het water springen, ...

Vanaf 24 maanden

Goudvis

Vanaf de leeftijd van 2 jaar beleven de kinderen samen met mama of papa een ontdekkingsreis doorheen het warme plonsbad. 


Wat leren de kindjes?

Al spelend leren de kinderen in het water te gaan, onder water gaan is een makkie geworden. Leren drijven, bellen blazen in het water, op eigen kracht voortbewegen, in het water springen, ... Ik word zelfstandiger in het water!

Wennen aan het water, thuis

Thuis kan je al oefenen door samen te spelen of te bewegen in het water om je voor te bereiden op de eerste zwemles. Ga met je kind in bad of onder de douche. Doe het hoofdje van je kind eens zachtjes onder de douchestraal of maak het gezichtje nat met een washand. Het gebruik van een gietertje of een beker kan je ook gebruiken om water over het hoofdje te gieten. Zo leert je baby wennen aan het gevoel en is hij helemaal klaar voor de eerste zwemles!

Vanaf 2,5 jaar

Proficiat!

Je kind heeft samen met jou het plezier van water ontdekt. Je zoon of dochter is helemaal klaar om echt te leren zwemmen met Fred Brevet en te starten bij de lesgroep 'eendjes' onder begeleiding van de vertrouwde WaiWai-lesgevers.

WaiWai Gent

Leren zwemmen is leuk! 

WaiWai is een divisie van LAGO.
Zwemlessen kinderen - Zwemtechnieken volwassenen - Aquasport
waiwai.lagogent.be - Email: waiwai.gent@lago.be

Let op!
Ben je 12 jaar of ouder? Breng altijd je identiteitskaart mee.

Breng bij elk bezoek je identiteitskaart mee. Een rijbewijs is niet geldig. Er worden verplichte bezoekersregistraties uitgevoerd aan de kassa’s.

Lees er hier alles over
Deze website maakt gebruik van verschillende soorten cookies om goed te functioneren en om je een betere en persoonlijkere gebruikservaring te bieden. Lees meer
Nee, bedankt