Reserveer je ticket online, zo ben je zeker van je plekje! Breng je eID en € 1 mee (verplicht vanaf 12 jaar). Meer info

Schoonheidssalon B'eau Wellness

Haal(t) het mooiste uit jezelf!

Gun jezelf een me-time momentje

Gun jezelf een me-time momentje

Zo verloopt jouw verzorging vanaf we terug openen

Wat moet ik weten vooraleer te reserveren bij B'eau Wellness?

  • Elke verzorging is zoals voorheen steeds op reservatie.
  • Voel je je ziek, ben je verkouden of heb je symptomen? Annuleer dan je afspraak. We plannen graag je afspraak in op een ander moment.

Hoe verloopt mijn afspraak bij B'eau Wellness?

  • Kom op tijd voor je afspraak. 
    • Ben je iets te vroeg? Prima! Je wacht dan buiten het schoonheidssalon om het aantal bezoekers in de ruimte te beperken.
    • Ben je toch te laat? Uit respect voor de volgende klant, kan je afspraak niet doorgaan. Je geplande verzorging wordt wel aangerekend.
  • Ontsmet je handen voor het binnenkomen.
  • Je kan je verzorging enkel elektronisch betalen. Uit veiligheidsoverwegingen wordt er geen cash in ontvangst genomen.

Draag zorg voor jezelf en elkaar. Tot snel!

Mijn verzorging reserveren 

Maak je liever je afspraak via telefoon of e-mail?
T.: 09 335 28 90 
E-mail: wellness.gent@lago.be


Gelaatsverzorgingen

Geniet van één van de ontspannende Thalgo gelaatsverzorgingen. Na een huidanalyse wordt speciaal voor jouw huidtype de passende verzorging uitgekozen. Voor de rijpe huid zijn er huidverbeterende anti-age verzorgingen. 

Massages

Ben je op zoek naar de ultieme ontspanning? Kom volledig tot rust tijdens een rug- of lichaamsmassage.

Spray tanning

Kan je niet wachten op een zongebruinde huid? In het schoonheidssalon is alles voorhanden om jou snel een zomerse egale bruine look te bezorgen. 

Wimper- en wenkbrauwverzorgingen

Droom je ook van mooie volle en lange wimpers? Wij zorgen ervoor dat je ogen nog aantrekkelijker worden dankzij wimperkleuring en wimperverlenging met extensies. En wat zou je zeggen als we ook je wenkbrauwen shapen? Dit is de finishing touch van je glamoureuze look.

Manicure met gellak of gelnagels

Een manicure is pure verwennerij voor je handen, zeker in combinatie met een heerlijke SPA-verzorging. Zet je nagels in de verf met jouw favoriete kleur. Zowel Gelish, een afweekbare gel polish als gelnagels behoren tot de mogelijkheden afhankelijk van jouw keuze en conditie van je nagels.

Pedicure

Je voeten moeten dag in dag uit een enorme druk verdragen. De eelt onderaan de voeten zijn hier het bewijs van. Hoge tijd om ze in de watten te leggen met een klassieke of een intensief verzorgende pedicure. Je loopt zo weer op wolkjes naar buiten. 

Ontharingen

Vind je het vervelend om je bijna elke dag te scheren? Kies er dan voor om je lichaam en gelaat te laten ontharen met striphars door onze ervaren schoonheidsspecialistes. Je haren groeien minder snel terug en worden ook weer zachter als ze dan toch terug de kop opsteken.

Let op!
Ben je 12 jaar of ouder? Breng altijd je identiteitskaart mee.

Breng bij elk bezoek je identiteitskaart mee. Een rijbewijs is niet geldig. Er worden verplichte bezoekersregistraties uitgevoerd aan de kassa’s.

Lees er hier alles over