LAGO zwemparadijzen sluit de deuren tot en met 3 april in de strijd tegen het coronavirus. Al jouw vragen worden hier beantwoord. Meer info

Schoonheidssalon B'eau Wellness

Kom tot rust bij een heerlijke behandeling of arrangement

B’eau Wellness is een uniek schoonheidssalon waar u terecht kan voor al uw schoonheidsbehandelingen en wellnessarrangementen!

Onze troeven

De opzet van ons schoonheidssalon is uniek. Wij onderscheiden ons door volgende troeven:

Arrangementen 
Door ons grote aanbod aan schoonheids- en relaxatiebehandelingen kunnen wij voor jou een arrangement op maat samenstellen. Een complete verzorging voor lichaam en geest. Wist je dat je het badhuis ook privé kan gebruiken? 

Subtropisch zwemparadijs. 
De luxe om na een min besteding van 25 euro bij B’eau Wellness gratis te mogen genieten van al onze faciliteiten; Recreatiebad, sportbad maar ook van ons gekleed badhuis met zijn sauna’s, warme lagune en hamam.

Ligging
B’eau Wellness ligt te midden van het Rozebroekenpark, snel en makkelijk bereikbaar vanuit de binnenstad of vanop de snelweg. Een ruime parking is steeds ter uwer beschikking.

Prijs 
Wij slagen erin u steeds de beste prijs te bieden en hebben elke maand speciale aanbiedingen.

Pure Wellness 
Speciale wellnessmomenten voorzien wij om volwassenen, ladies en senioren aan een voordelig tarief te laten genieten van de weldaden van ons badhuis en dit op minder drukke momenten. Daarom vinden ze alleen plaats buiten de schoolvakanties. Een dagticket of abonnement is verkrijgbaar aan het onthaal.  (Badkledij is steeds verplicht)

Pure Wellness

Speciaal bij ons verkrijgbaar
Wimperextensions en Huidanalyse


Contacteer ons

Let op!
Ben je 12 jaar of ouder? Breng altijd je identiteitskaart mee.

Breng bij elk bezoek je identiteitskaart mee. Er worden verplichte bezoekersregistraties uitgevoerd aan de kassa’s.

Lees er hier alles over
Deze website maakt gebruik van verschillende soorten cookies om goed te functioneren en om je een betere en persoonlijkere gebruikservaring te bieden. Lees meer
Nee, bedankt