Reserveer je ticket online, zo ben je zeker van je plekje! Breng je eID en € 1 mee (verplicht vanaf 12 jaar). Meer info

Welkom op ons Rest-eau-café terras!

7 mei 2021

We hebben er lang op moeten wachten… maar nu is het zover! Ons Rest-eau-café opent (deels) terug de deuren. Vanaf zaterdag 8 mei kunnen jullie met vier gezellig buiten vertoeven op ons terras in een aangename, groene omgeving. Een klein hapje, een lekker drankje, ontspannen in het zonnetje… daar zeggen wij alleszins volmondig ‘ja!’ tegen. Meer nog, terwijl de ouders even achterover leunen en genieten van een welverdiende verfrissing, kunnen de kids zich helemaal uitleven op onze uitgebreide en veilige buitenspeeltuin. Van een win-win situatie gesproken!

We maken je alvast graag even wegwijs, want het lijkt al eeuwen geleden dat we een terrasje konden doen:

  • Alle wegen leiden naar ons Rest-eau-café. Binnenkomen kan zowel via de inkom van het zwembad als via de achteringang (aan de buitenspeeltuin).
  • Voor alle planners onder ons: je vindt de meest recente openingsuren steeds via de website. Als het weer écht slecht is, zal ons terras niet openen. Gelukkig kan hij deels overdekt worden. Een beetje miezer houdt ons dan ook niet tegen!
  • Voor alle late beslissers onder ons: reservatie is niet verplicht. Zo kun je steeds last minute nog beslissen om eens langs te komen.
  • Vier zielen, veel vreugde! Je kan met 4 personen aan tafel zitten (uitgezonderd mensen van hetzelfde huishouden die met meer zijn). Viervoeters zijn uiteraard ook meer dan welkom. Ook zij zijn voorzien van een goed gevulde bak water.
  • Veel drinken = snel plassen. Je kan steeds onze toiletten binnen gebruiken.
  • Op een uitgebreide menu is het nog even wachten. Je vindt onze beknopte kaart via deze link.
  • Safety first! Mondmaskers doe je aan als je binnenkomt, weggaat of naar het toilet gaat. Aan tafel hoef je hem uiteraard niet te dragen.
  • En vooral… geniet ervan!

Wij klinken alvast op een fantastische start van de zomer, op jouw en onze gezondheid!

Let op!
Ben je 12 jaar of ouder? Breng altijd je identiteitskaart mee.

Breng bij elk bezoek je identiteitskaart mee. Een rijbewijs is niet geldig. Er worden verplichte bezoekersregistraties uitgevoerd aan de kassa’s.

Lees er hier alles over