Zin in een tropisch avontuur? Reserveer nu je tickets voordelig online. Breng je eID mee (verplicht vanaf 12 jaar). Vergeet niet om € 1 mee te brengen voor de lockers! Meer info

Sportbad blijft gesloten tot en met 14/03

22 januari 2021
Het sportbad zal nog gesloten zijn tot en met 14 maart 2021. Het technisch defect heeft te maken met loskomende faiencetegels in het sportbad waarbij er scherpe randen voorkomen en waarbij het dus noodzakelijk is om betegelingswerken uit te laten voeren. We doen er alles aan om iedereen zo snel mogelijk te verwelkomen, maar we willen dit herstelproces goed aanpakken en dat kost tijd. Veiligheid is onze topprioriteit. 

Nogmaals onze welgemeende excuses voor dit zeer spijtig ongemak. We beseffen dat jullie ernaar verlangen om nog eens te komen zwemmen, echt waar! We zijn druk in de weer om het probleem op te lossen. 

Hou onze website en social media in de gaten voor meer updates.

11-beurtenkaarten worden weer verlengd.


Tot snel!

Let op!
Ben je 12 jaar of ouder? Breng altijd je identiteitskaart mee.

Breng bij elk bezoek je identiteitskaart mee. Een rijbewijs is niet geldig. Er worden verplichte bezoekersregistraties uitgevoerd aan de kassa’s.

Lees er hier alles over
Deze website maakt gebruik van verschillende soorten cookies om goed te functioneren en om je een betere en persoonlijkere gebruikservaring te bieden. Lees meer
Nee, bedankt