Reserveer je ticket online, zo ben je zeker van je plekje! Breng je eID en € 1 mee (verplicht vanaf 12 jaar). Meer info

Op 1 juli duiken we er terug in!

4 juni 2020

Op 3 juni besliste de Nationale veiligheidsraad dat zwembaden de deuren terug kunnen openen vanaf 1 juli. We vinden het heel jammer dat jij en je gezin nog steeds niet kunnen genieten van waterplezier bij LAGO. Het doet pijn dat we ook onze medewerkers nog niet aan de slag kunnen laten gaan. Als we kijken naar de andere landen in Europa, zien we dat wij bij de laatste landen zijn waar de zwembaden mogen heropenen.

We zijn wél heel verheugd dat we nu een perspectief hebben en dat we op 1 juli de LAGO zwembaden terug kunnen openen zodat jullie deze zomervakantie kunnen genieten van een dagje waterplezier dichtbij huis. En als wij openen kunnen wij iedereen geruststellen dat dit in alle veiligheid kan. Coronavirussen kunnen niet doorgegeven worden in chloorwater: het doodt immers alle virussen en bacteriën. De kades en de baden worden, ook nu al, dagelijks gepoetst en gedesinfecteerd. Een zwembadbezoek bij LAGO is dan ook een veilige uitstap.

Wij zetten maximaal in op hygiëne, we hebben een Covid coördinator aangesteld per centrum, we hebben voorzorgsmaatregelen getroffen om jou en ons personeel te beschermen. Onze redders hebben hun bijscholing met de nieuwe reanimatie richtlijnen gevolgd. Daarnaast zijn we gestart met een webshop voor alle LAGO baden: je kan binnenkort heel simpel en snel jouw zwemuitje reserveren. We gaan voor een lagere bezetting in de baden, zodat iedereen in alle rust en veiligheid en met inachtneming van social distancing kan genieten van een vakantiemoment bij LAGO. Vorige zomer verwelkomden we maar liefst 600.000 bezoekers bij LAGO, het aantal bezoekers zal deze zomer heel wat lager liggen, maar nu meer dan ooit gaan we ervoor om elke bezoeker een vlekkeloze service en plezierige ervaring te schenken!

Laat 1 juli dus maar komen, wij zijn er MEER dan klaar voor!

 

Let op!
Ben je 12 jaar of ouder? Breng altijd je identiteitskaart mee.

Breng bij elk bezoek je identiteitskaart mee. Een rijbewijs is niet geldig. Er worden verplichte bezoekersregistraties uitgevoerd aan de kassa’s.

Lees er hier alles over