Reserveer je ticket online, zo ben je zeker van je plekje! Breng je eID en € 1 mee (verplicht vanaf 12 jaar). Meer info

De nieuwe binnenspeeltuin is open!

19 februari 2020

Vandaag opende onze nieuwe centrummanager Thomas de Vetter de fonkelnieuwe binnenspeeltuin en stelde hij zijn visie op het zwemparadijs voor:

“Gezinnen staan centraal in LAGO Gent Rozebroeken. Iedere bezoeker moet 7/7 kunnen genieten van waterpret in een veilige en nette omgeving. Maar ook na een leuke zwembeurt moeten kinderen zich hier als een vis in het water voelen. Daarom breiden we ons kindvriendelijk aanbod verder uit met een splinternieuwe binnenspeeltuin in het Rest-eau-café.”

 

Uit de lachende gezichtjes die zich deze middag al uitleefden in het speelparadijs blijkt de nieuwe aanwinst een schot in de roos. Klimmen, klauteren, naar beneden roetsjen, … het kan er allemaal. Het speelplezier is verdeeld over 2 niveaus met een totale oppervlakte van 184 m². Het gelijkvloers van de speelkooi biedt kleurrijke en zachte speelelementen die geschikt zijn voor de allerkleinsten en de eerste verdieping is een waar avontuur voor de grotere kinderen. 

Kinderen spelen trouwens gratis terwijl ouders en grootouders van een ontspannend etentje of drankje genieten in de brasserie.

Ook het VR-snorkelen werd voor het eerst gedemonstreerd. Deze exclusieve snorkelsessies met Virtual Reality-bril kan je zelf dagelijks meemaken tijdens de krokusvakantie. 

Plan alvast je spetterende uitstap!

Let op!
Ben je 12 jaar of ouder? Breng altijd je identiteitskaart mee.

Breng bij elk bezoek je identiteitskaart mee. Een rijbewijs is niet geldig. Er worden verplichte bezoekersregistraties uitgevoerd aan de kassa’s.

Lees er hier alles over