Reserveer je ticket online, zo ben je zeker van je plekje! Breng je eID en € 1 mee (verplicht vanaf 12 jaar). Meer info

Intern reglement COVID-19

bij LAGO Gent Rozebroeken

Als gevolg van het risico van epidemieën of pandemieën, zoals COVID-19, is het bezoek van de LAGO-centra onderworpen aan de regels die zijn opgesteld door de Nationale Veiligheidsraad en aan aanbevelingen van de bevoegde ministeries.

Het intern reglement behandelt algemene voorzorgsmaatregelen, maar kan worden aangepast aan de ernst van de lokale gezondheidssituatie. Deze aanpassingen worden als bijlage bij het intern reglement toegevoegd en/of vervangen/geschrapt als de situatie meer of minder gunstig evolueert.

Elke klant die een LAGO vestiging wil bezoeken, wordt geacht het intern reglement en eventuele bijlagen te kennen en na te leven.

Regels en maatregelen die in acht moeten worden genomen tijdens de COVID-19-gezondheidscrisis:

  • Het dragen van een masker is verplicht vanaf 12 jaar in de hal, de toiletten bij de receptie, de “droge” gangen totdat je een kleedkamer binnengaat. Het principe is hetzelfde bij het verlaten van de kleedkamer na je zwemsessie.
  • Toegang is verboden voor iedereen die symptomen vertoont. Stel uw bezoek uit van zodra er symptomen optreden.
  • Douchen is verplicht bij de ingang en verboden bij de uitgang van het zwembad.
  • Respecteer de social distancing en desinfecteer uw handen zo vaak mogelijk.
  • Boek uw bezoek via onze webshop.
  • De aankoop van tickets ter plaatse is mogelijk, maar alleen als er nog plaats is in het tijdslot van uw bezoek en mits een toeslag van € 1 per ticket.
  • In geval van reservering en/of vooruitbetaling kan de klant deze verplaatsen/annuleren volgens de algemene voorwaarden.
  • Vouchers en kortingsbonnen worden in deze periode niet geaccepteerd. Als een datum van geldigheid is aangegeven wordt deze uitgesteld met de respectievelijke periode van sluiting.
  • In geval van niet-naleving wordt de klant de toegang geweigerd of gevraagd het gebouw te verlaten.

Voor meer informatie of vragen kan u zich wenden tot het mailadres dat u kan terugvinden onderaan het intern reglement.

Let op!
Ben je 12 jaar of ouder? Breng altijd je identiteitskaart mee.

Breng bij elk bezoek je identiteitskaart mee. Een rijbewijs is niet geldig. Er worden verplichte bezoekersregistraties uitgevoerd aan de kassa’s.

Lees er hier alles over