Reserveer je ticket online, zo ben je zeker van je plekje! Breng je eID en € 1 mee (verplicht vanaf 12 jaar). Meer info

B2B

Neem je bedrijfsrelaties mee voor een originele receptie, lunch of feest!

LAGO Gent Rozebroeken heeft alles in huis om van jouw bedrijfsfeest, receptie of zakenlunch een succes te maken. Denk maar aan een gratis parking, heerlijke maaltijden, vergaderzalen en lekkere drankjes.


Nodig je bedrijfsrelaties uit op een originele locatie

Zoek je een locatie voor je volgende feest of evenement? Bij ons kan je terecht voor een brede waaier aan activiteiten en mogelijkheden. Ons centrum beschikt over verschillende aangelegenheden die perfect zijn voor je evenement. Vergaderen met kleine of grote groepen gaat perfect in één van onze vergaderruimtes.

Ontdek onze formules

Op maat van jouw wensen

Onze uiterst originele locatie heeft alles in huis om van jouw bedrijfsfeest, receptie of zakenlunch een succes te maken.

Op maat van jouw wensen

Bedrijfsuitstap / teambuilding

Ben je op zoek naar een originele locatie voor een bedrijfsuitstap en/of teambuildingsactiviteit? Dan ben je bij LAGO Gent Rozebroeken aan het juiste adres.

Ons subtropisch zwemparadijs lost de verwachtingen in van jong en oud! Wij stellen onze recreatiezone (kinderbaden, golfslagbaden, wildwaterbanen, glijbanen en buitenbaden) met bijhorend badhuis (warme lagune, verwarmd buitenzwembad, verschillende sauna’s, hamam en stoombad) graag ter beschikking.

Bedrijfsuitstap / teambuilding

Heerlijke gerechten, ruime vergaderzaal én gratis parking

Of je nu op zoek bent naar een heerlijke zakenlunch in ons Rest-eau-café, een vergadering of receptie wenst te organiseren of je team wilt uitnodigen voor een onvergetelijke teambuilding waar sport en spel hand in hand gaan, wij helpen je graag voor een voorstel op maat van jouw wensen!

Contacteer ons voor meer info

Heerlijke gerechten, ruime vergaderzaal én gratis parking

Personeelsvoorwaarden

Vele bedrijven zijn op zoek naar mogelijkheden om hun personeel te motiveren door allerlei incentives aan te bieden.

In het kader van de huidige economische situatie is het uiteraard wenselijk dat deze extra’s je weinig tot niets zullen kosten, maar toch een meerwaarde kunnen betekenen voor je personeel.

LAGO Gent Rozebroeken, gekend om zijn subtropisch zwemparadijs met brasserie en schoonheidssalon, biedt jouw personeel graag tal van voordelen.

Doordat wij in ons centrum kortingen voorzien voor jouw personeel, heb jij een extra tool in handen om hen te motiveren.

Personeelsvoorwaarden

Een origineel (eindejaars)cadeau

Ben je op zoek naar een leuk eindejaarscadeau voor je personeel, een motivatie voor je commercieel team of een geschenk voor jouw klanten?

Bij LAGO Gent Rozebroeken werken wij graag verschillende voorstellen voor u uit.

Neem contact op   Openingsuren

Let op!
Ben je 12 jaar of ouder? Breng altijd je identiteitskaart mee.

Breng bij elk bezoek je identiteitskaart mee. Een rijbewijs is niet geldig. Er worden verplichte bezoekersregistraties uitgevoerd aan de kassa’s.

Lees er hier alles over