Zin in een tropisch avontuur? Reserveer nu je tickets voordelig online. Mehr info

In alle comfort naar jouw favoriete LAGO zwemparadijs?

Gezinsuitstap

Ja, graag! In LAGO zwemparadijzen beleef je water op zijn plezantst. Op zoek naar een zalige gezinsuitstap waar je naar hartenlust en in alle rust geniet van waterpret? Reserveer jouw zwembeurt voordelig via de webshop… en je bent helemaal klaar voor een spetterende uitstap vol plezier!  

Vakantie dichtbij huis 

Een ritje naar de zee? Dan heb je de kans om in de file te staan… Een bezoekje met het hele gezin aan een pretpark? Dan kun je wel al wat centjes kwijt zijn… Ga voor een budgetvriendelijk uitje dichtbij huis en zoek het avontuur op in een LAGO zwemparadijs bij jou in de buurt! Jong én oud leeft zich volledig uit dankzij het uitgebreid binnen- en buitenaanbod. Kinderbaden, glijbanen, wildwaterbanen, golfslagbaden, wellness met sauna’s en warme lagunes, sportbaden, buitenbaden, … voor elk wat wils! Da’s waar voor je geld. 

Jouw voordelige zwembeurt 

Om ervoor te zorgen dat iedereen kan genieten van een zalige en zorgeloze zwemuitstap, werken we met online reservatie. Zo ben je altijd zeker van plekje en heb je zicht op de beschikbare momenten en capaciteit. Op die manier vermijd je teleurgestelde gezichten wanneer je zonder reservatie aan een uitverkocht zwemparadijs staat. Meer nog! Wie online een ticketje aankoopt, heeft 1 euro per ticket korting. Alleen maar voordelen wanneer je je ticket via de webshop aankoopt dus!  

101x van de glijbaan?! 

Toegangsticket gereserveerd? Check! Begin je dag met waterpret en tropisch avontuur. Zoef door één van de glijbanen en je dag kan sowieso niet meer stuk. Kom in de vakantie ’s ochtends langs en je ervaart de rust van een zwemparadijs dat net de deuren heeft geopend. Zo kun je 101x na elkaar van de glijbaan gaan, woehoew! Plan je graag een kalmer zwemmoment tijdens de schoolweken? Het weekend start namelijk al op vrijdagavond. Vrijdagavond = ravotten in het water met het hele gezin! 

Je merkt het, een bezoekje aan een LAGO zwemparadijs is sowieso de moeite waard. Niet druk, niet duur, ruim aanbod voor groot en klein en vooral veel amusement! 

Mijn uitstap boeken

Andere artikels

LAGO heizt sien Wasser wieder

Die LAGO-Schwimmbäder konnten früher als geplant wieder geöffnet werden. Um den Energieverbrauch bei der vorübergehenden Abschaltung zu begrenzen, wurde die Wassertemperatur auf +/- 23°C heruntergesetzt. Aber was ist die ideale Temperatur in einem Pool?

Mehr lesen

Ab dem 1. Juli 2020 heißt es in den LAGO Schwimmparadiesen wieder, mehr Wasser und noch mehr Spaß genießen.

Ab dem 1. Juli 2020 heißt es in den LAGO Schwimmparadiesen wieder, mehr Wasser und noch mehr Spaß genießen. Die Vorfreude ist riesig. Aber wie sieht ein Schwimmbadbesuch aus, wenn sich die Türen wieder öffnen?

Mehr lesen

Populaire artikels

Categorieën