Let op: enkel aanspannende zwemkledij toegelaten Meer info

Relax namiddag

Heerlijk ontspannen

Kijk je uit naar een heerlijk knuffelmoment met je baby of peuter? Of ben je een oma of opa die de kleinkinderen graag verwent met een namiddagje zwemmen? Tijdens de relaxmomenten op dinsdag en donderdag zoek je de gezelligheid op in een rustige zwemomgeving met leuke kinderbaden, warme lagune en wellnesszone met bio- en zoutsauna. 

Elke dinsdag van 13u30 tot 20u00 en donderdag van 13u30 tot 16u00 geniet je van een heerlijk momentje relaxen voor slechts €5,90* bij aankoop van een tienbeurtenkaart. Tijdens de relax- en wellnessmomenten zullen de sauna’s, hamam, warme lagune, all-weatherbad en kinderbaden geopend zijn. Het golfslagbad, de wildwaterbaan en glijbanen blijven op dinsdag de hele dag gesloten en openen op donderdag pas om 16u00.  Zo kan je heerlijk relaxen in alle rust. 

Na het relaxen kunnen de senioren, zowel op dinsdag als donderdag, genieten van een uurtje senioren zwemmen in het sportbad. Dit sluit op donderdag dus rechtstreeks aan op de relaxnamiddag en is inbegrepen in de prijs op beide momenten. Het seniorenzwemmen gaat op dinsdag en donderdag door tussen 16u00 en 17u00. Ook vanaf 15u00 zijn er in het sportbad (ondiepe) banen beschikbaar waar de relaxzwemmers gebruik van kunnen maken.
*: met uitzondering van schoolvakanties en feestdagen. 

Reserveer hier je ticket

TIP! Voor je ontspannen zwembeurt kan je samen met je vriendinnen of vrienden lunchen in onze LAGO Bistro. Het lunchmenu bestaat uit een lekkere soep, hoofdgerecht en koffie aan een interessante prijs. Zo doe je twee keer voordeel!


Op ontdekking in het kinderbad met mama en papa

Ga samen met jouw kind op ontdekking in één van de drie kinderbaden. Deze kleurrijke kinderwereld tovert zo een lach op je kinds gezicht. Glijden van de glijbaan, heen en weer schommelen op één van de diertjes, op en neer springen op de waterwip, ... De kinderen genieten van urenlang plezier in het warme water van 34°.

Op stap met oma en opa

Beleef het ultieme relax moment in de warme lagune. Laat je omringen door bubbels en geniet van een heerlijk ontspannende hydromassage! Of laat je meevoeren door de zachte stroomversnelling (34°C). Of wat dacht je ervan om heerlijk op te warmen in de relaxerende hotpool, een vuurbad met een temperatuur van 37°C? Mama's hoeven hier niet aan de rand te zitten maar genieten samen met hun baby in het heerlijk warme water.

Relaxen in de sauna en hamam

Wil je even ontsnappen aan de drukte? Kom helemaal tot rust in de biosauna met een temperatuur van 70°C. Of kies jij voor de revitaliserende werking van de zoutsauna (85°C)? Sluit jouw relax namiddag af met een kwartiertje in de hamam, die zorgt voor ultieme ontspanning en het stressniveau aanzienlijk doet afnemen.

Elke dinsdag en donderdag, met uitzondering van schoolvakanties, geniet je van een heerlijk namiddagje relaxen voor slechts €5,90. De relaxmomenten gaan op dinsdag door van 13u30 tot 20u00 en op donderdag van 13u30 tot 16u00.

Het golfslagbad, de wildwaterbaan en glijbanen blijven op dinsdag de hele dag gesloten en openen op donderdag pas om 16u00. Zo kan je heerlijk relaxen in alle rust.

Reserveer hier je ticket

Let op!
Ben je 12 jaar of ouder? Breng altijd je identiteitskaart mee.

Breng bij elk bezoek je identiteitskaart mee. Een rijbewijs is niet geldig. Er worden verplichte bezoekersregistraties uitgevoerd aan de kassa’s.

Lees er hier alles over