Let op: enkel aanspannende zwemkledij toegelaten Meer info

Ontdek onze speeltuinen binnen en buiten

Gezellig tafelen in onze LAGO Bistro of bij mooi weer op het zonnige terras, terwijl je kinderen ravotten in de grote buiten- of binnenspeelzone.  

Openingsuren

Buitenspeeltuin

Op zoek naar een geweldige plek om te kunnen genieten van een hapje en een drankje? Gevonden bij LAGO Kortrijk Weide! Geniet in onze LAGO Bistro van het prachtige uitzicht op het Nelson Mandelapark, waar kinderen zich volop kunnen uitleven. Wil je graag een oogje in het zeil kunnen houden terwijl je geniet van de zon? Neem dan plaats op het terras van onze LAGO Bistro. Schol!

Buitenspeeltuin

Binnenspeeltuin

Valt het weer wat tegen? Speel dan verder in onze binnenspeeltuin! Jouw kind amuseert zich kostelijk in de speeltuin terwijl jij gezellig iets drinkt in onze LAGO Bistro. Kleur jouw favoriete vis in en zie hoe deze tot leven komt in ons grote aquarium. Wist je trouwens dat wij allerlei arcadespelletjes hebben? Hoe leuk is dat?!

Binnenspeeltuin

Kindvriendelijke bistro

Geniet van een verfrissend drankje terwijl de kinderen zich uitleven in de speeltuin. Zin in een lekkere hap? Kies uit heerlijke maaltijden, snacks of ijsjes. We hebben zelfs een menukaart speciaal voor kinderen!

Ontdek LAGO Bistro

Kindvriendelijke bistro
Let op!
Ben je 12 jaar of ouder? Breng altijd je identiteitskaart mee.

Breng bij elk bezoek je identiteitskaart mee. Een rijbewijs is niet geldig. Er worden verplichte bezoekersregistraties uitgevoerd aan de kassa’s.

Lees er hier alles over