Let op: enkel aanspannende zwemkledij toegelaten Meer info

Warme lagune

Qualitytime met je baby in heerlijk warm water

Samen zwemmen met je baby is niet allen heel erg leuk, het versterkt ook nog eens jullie intense band. In het warme water (34°C) van de warme lagune komt je baby volledig tot rust. Perfect voor het middagdutje! 

Bovendien ben jij ook in beweging, terwijl je zorgt voor je kind. Als dat niet mooi meegenomen is.

TIP! Tijdens onze relaxnamiddagen is het extra rustig in het subtropisch zwembad.

Qualitytime met je baby in heerlijk warm water

Heerlijk ontspannen na het sporten of gewoon zalig even niets te doen.

Laat je omringen door bubbels en geniet van een heerlijk ontspannende hydromassage! Of laat je meevoeren door de zachte stroomversnelling In de warme lagune (34°C). Of wat dacht je ervan om heerlijk op te warmen in de relaxerende hotpool, een vuurbad met een temperatuur van 37°C.

Ontdek zeker ook onze wellness met sauna en hamam.

Heerlijk ontspannen na het sporten of gewoon zalig even niets te doen.

TIP bij stress of slaapproblemen

Laat de spanningen van de dag helemaal van je afglijden in onze warme lagune met jacuzzi. De masserende werking van de jets en het relaxerend effect van het warme water helpen tegen lichamelijke en mentale vermoeidheid.

Je gespannen spieren kunnen zich volledig ontspannen, je bloedsomloop versnelt en jij kan weer helemaal zen worden. Doordat je lichaam zich helemaal kan relaxeren, zal je ook rustiger en dieper slapen. Kom 's avonds naar de warme lagune en geniet van een heerlijke nachtrust.

Openingsuren

Let op!
Ben je 12 jaar of ouder? Breng altijd je identiteitskaart mee.

Breng bij elk bezoek je identiteitskaart mee. Een rijbewijs is niet geldig. Er worden verplichte bezoekersregistraties uitgevoerd aan de kassa’s.

Lees er hier alles over