Let op: enkel aanspannende zwemkledij toegelaten Meer info

Buitenbad

365 dagen vakantie

Ontdek de charmes van buiten zwemmen in alle mogelijke weersomstandigheden. 

Wat is er hemelser dan zwemmen in open lucht? In het verwarmde all-weather buitenbad geniet je tijdens de zomer van een verfrissende duik onder een stralende zon of in de winter van een ontspannende zwembeurt onder een schitterende sterrenhemel. Met een beetje geluk zwem je zelfs in een mooi sneeuwlandschap. Combineer dit met een bezoekje aan de wellnesszone voor een heerlijk zen-gevoel.

Door de stijgende energiekosten is het buitenbad momenteel gesloten.

Veilig genieten

Door de aanwezigheid van een AngelEye-drenkelingendetectiesysteem dat een extra veiligheidstool betekent voor de redders is een duik in het buitenzwembad niet alleen bijzonder leuk en heerlijk warm, maar tevens ook zeer veilig!  

Het AngelEye-drenkelingendetectiesysteem signaleert de redders door middel van een alarm dat iets of iemand gedurende bepaalde tijd stil ligt in het water. Deze tool betekent in geen geval een vervanging van onze redders, maar eerder een extra veiligheidstool die jouw zwemervaring nóg plezanter en veiliger maakt. Het enige wat jij hoeft te doen, is genieten samen met je gezin van dat ontspannende gevoel van een dagje weg met de kids! Veilig genieten
Let op!
Ben je 12 jaar of ouder? Breng altijd je identiteitskaart mee.

Breng bij elk bezoek je identiteitskaart mee. Een rijbewijs is niet geldig. Er worden verplichte bezoekersregistraties uitgevoerd aan de kassa’s.

Lees er hier alles over