Let op: enkel aanspannende zwemkledij toegelaten Meer info

LAGO Bistro

Welkom in LAGO Bistro in Kortrijk

Welkom in LAGO Bistro, de gezelligste bistro met speeltuin van Kortrijk. Even uitblazen na de sportieve inspanning? Genieten van een lekker diner met de hele familie waar de kinderen zich kunnen uitleven in de binnenspeeltuin? Of toch eerder op zoek naar een snelle lunch? Wij bieden het allemaal in een gezellig, familievriendelijk kader.

Bekijk onze openingsuren

Kindvriendelijke brasserie met speeltuin

Na het zwemmen gaat het plezier verder in LAGO Bistro. Kinderen zijn hier koning te rijk. Terwijl ze wachten op hun lievelingsmenu leven ze zich uit in de indoor of outdoor speelzone . Er is zelfs een virtueel aquarium waar ze hun eigen gekleurd visje tot leven brengen. Blijven ze liever aan tafel bij mama en papa? Dan is er het leuke LAGO-doeboekje waarin je kind op avontuur gaat met alle mascottes van LAGO zwemparadijzen.
Voor de allerkleinsten zijn er boevenbordjes en apart kinderbestek beschikbaar.

Kindvriendelijke brasserie met speeltuin

Altijd iets lekker op elk moment van de dag

LAGO Bistro is een informele eetgelegenheid voor ieders budget. Maak je keuze uit het ruime aanbod aan heerlijke gerechten en drankjes: van een snelle hap tot een lekker seizoensgerecht, van een verfrissend biertje tot een heerlijke koffie met verse pannenkoeken. Bovendien verwennen we je tweewekelijks met nieuwe maandsuggesties. Vanuit de bistro heb je steeds zicht op de waterpret in het zwemparadijs of de zwemlessen van je kind in het sportbad.

Altijd iets lekker op elk moment van de dag

Heerlijk terrasjesweer!

Zet je in het zonnetje op ons buitenterras om te genieten van een lekker biertje, wijntje of onze homemade lemonade of ice tea. Terwijl je klinkt op een geslaagde uitstap, leven kinderen zich uit op de grote buitenspeeltuin.

Heerlijk terrasjesweer!

Genieten na een ontspannende fietstocht op het zuidgericht terras

Bij stralend terrasjesweer of na een ontspannende fietstocht langs de Leie kan je heerlijk genieten van een lekkere snack en een verfrissend drankje op ons terras in de mooie groene omgeving.

Of wat dacht je van overheerlijke huisbereide pannenkoeken na een deugddoende wandeling langs het water?  

Openingsuren

Genieten na een ontspannende fietstocht op het zuidgericht terras

Wist je dat je ook aan het zwembad kan eten tijdens je bezoek aan LAGO Kortrijk Weide?

Tussen het zwemmen en plonzen door honger of dorst gekregen? Schuif aan op ons zwemmersterras waar je in je zwemkledij welkom bent voor smakelijke snacks en een lekkere dorstlesser.

Wist je dat je ook aan het zwembad kan eten tijdens je bezoek aan LAGO Kortrijk Weide?

Waar is dat feestje?

Zoek je nog een originele locatie voor dat komend verjaardags- of familiefeest? Bekijk dan zeker onze feestformules! In onze LAGO Bistro in Kortrijk kunnen we ook grotere groepen verwelkomen voor een hapje en een drankje.

Kies jouw feestformule

Waar is dat feestje?

Wil je iets komen eten of drinken?

LAGO Bistro is 7/7 met ruime openingsuren.

Let op!
Ben je 12 jaar of ouder? Breng altijd je identiteitskaart mee.

Breng bij elk bezoek je identiteitskaart mee. Een rijbewijs is niet geldig. Er worden verplichte bezoekersregistraties uitgevoerd aan de kassa’s.

Lees er hier alles over