Let op: enkel aanspannende zwemkledij toegelaten Meer info

Studentenacties

Afterschool

Kom je als student voordelig uitleven in het subtropisch zwemparadijs! Beleef 717 meter pure sensatie in de 5 glijbanen en laat je meevoeren in de stroming van de wildwaterbaan. Surf en spring op de golven in het golfslagbad en relax in de warme lagune.

Voordeeltarief: € 59,00 voor 10 beurten*, geldig tijdens schoolweken vanaf 16u. Reserveer je ticket online en koop de beurtenkaart aan het onthaal.

* kortingstarief geldig op vertoon van een geldige studentenkaart. Deze is niet geldig op zaterdag en zondag, noch op feestdagen. 

Reserveer hier je ticket

Afterschool

Combi hamburgerdeal

Ben je student en heb je geen zin om te koken na de les? Wil je ons subtropisch zwemparadijs ook ontdekken? LAGO Kortrijk Weide verwent studenten! Kom langs voor 18u en krijg voor € 15,90 een ticket voor ons subtropisch zwemparadijs én een hamburgermenu

Koop hier jouw combideal

* 1 gratis hamburgermenu op het zwemmersterras bij aankoop van 1 ticket voor het subtropisch zwemparadijs LAGO Kortrijk Weide. Actie is enkel geldig afhankelijk van beschikbaarheid in de webshop op vertoon van een geldige studentenkaart. Het zwemmersterras is open tot 18u.


Combi hamburgerdeal

Student night

Studenten genieten op woensdagavond vanaf 19u van het volledig subtropisch zwemaanbod voor slechts € 4,00.

Koop hier je ticket

* Niet geldig tijdens zomervakanties. Enkel na het voorleggen van een geldige studentenkaart.

Student night
Let op!
Ben je 12 jaar of ouder? Breng altijd je identiteitskaart mee.

Breng bij elk bezoek je identiteitskaart mee. Een rijbewijs is niet geldig. Er worden verplichte bezoekersregistraties uitgevoerd aan de kassa’s.

Lees er hier alles over