Let op: enkel aanspannende zwemkledij toegelaten Meer info

VR-slide

VR Game

Gamen terwijl je door een glijbaan naar beneden glijdt? Bij LAGO Kortrijk Weide kan het! Waan je in een echte 3D wereld in onze nieuwe VR game. Zet je VR-bril op, kies je game en neem de controller in de hand. Ready, set, go!  

VR Game

Ontdek de unieke virtuele waterglijbaan

De virtual slide neemt kinderen vanaf 6 tot 12 jaar mee op een avontuurlijke tocht door drie leuke thema’s: jungle, space en snow. Aan de ingang van de glijbaan kies je zelf één van de virtuele werelden en zet je een VR-bril op om aan het avontuur te beginnen. Een ritje op een houten rollercoaster, een ruimtereis tussen planeten of een afdaling in een sneeuwlandschap staan op het keuzemenu.

Bezoekers van het subtropische zwemparadijs hoeven niet extra te betalen. De VR-beleving is inbegrepen in het gewone bezoekerstarief. De VR-beleving wordt aangeboden op iedere maandag, woensdag en vrijdag tussen 15 en 16 uur. Tijdens het weekend en Vlaamse schoolvakanties kan er geproefd worden van de VR-game & slide tussen 11 en 12 uur.

Ontdek de unieke virtuele waterglijbaan
Let op!
Ben je 12 jaar of ouder? Breng altijd je identiteitskaart mee.

Breng bij elk bezoek je identiteitskaart mee. Een rijbewijs is niet geldig. Er worden verplichte bezoekersregistraties uitgevoerd aan de kassa’s.

Lees er hier alles over