Groepen

LAGO voor groepen

Neem je groep, klas, school of vereniging mee voor een geweldige uitstap voor jong en oud ! We voorzien voor hen heel wat sport- en recreatief plezier, al dan niet aangevuld met een lekkere hap en drankje.

Verenigingen

Niets zo leuk dan met de hele groep ravotten en plezier maken! Ga samen in de wildwaterbaan, ravot in de kinderwereld of spring samen in het buitenbad: de mogelijkheden zijn eindeloos! Meer zielen = meer korting! Wist je dat we groepen vanaf 15 personen extra willen in de watten leggen? Dat doen we door een supervoordelige groepsdeal aan te bieden! Reserveren en meer info via Kortrijkweide@lago.be

B2B

Wil je je bedrijfsrelaties eens in een ander, origineler kader ontvangen? Boek jouw vergadering of teambuilding! Wij verwelkomen je in een sportieve omgeving met een all-in-one formule binnen handbereik. In ons Rest-eau-café kan je tijdens de pauze genieten van een heerlijke maaltijd. Bovendien bezorgt ons subtropisch zwemparadijs met sauna, hamam, warme lagune en buitenbad je de ideale ontspanning na je drukke werkdag.

Wil je graag reserveren?

Aarzel dan zeker niet contact met ons op te nemen!

Contacteer ons

Let op!
Ben je 12 jaar of ouder? Breng altijd je identiteitskaart mee.

Breng bij elk bezoek je identiteitskaart mee. Een rijbewijs is niet geldig. Er worden verplichte bezoekersregistraties uitgevoerd aan de kassa’s.

Lees er hier alles over
Deze website maakt gebruik van verschillende soorten cookies om goed te functioneren en om je een betere en persoonlijkere gebruikservaring te bieden. Lees meer
Nee, bedankt