Let op: enkel aanspannende zwemkledij toegelaten Meer info

Groepen

LAGO voor groepen

Neem je groep, klas, school of vereniging mee voor een geweldige uitstap voor jong en oud ! We voorzien voor hen heel wat sport- en recreatief plezier, al dan niet aangevuld met een lekkere hap en drankje.

Scholen

Met de hele klas genieten in Kortrijk Weide van een veilige, zorgeloze en ontspannende schoolreis? Ja, graag! Jong en oud duikt het spetterend avontuur in!

Verenigingen en groepen

Niets zo leuk dan met de hele groep ravotten en plezier maken! Ga samen in de wildwaterbaan, ravot in de kinderwereld of spring samen in het buitenbad: de mogelijkheden zijn eindeloos! 

B2B

Wil je je bedrijfsrelaties eens in een ander, origineler kader ontvangen? Boek jouw vergadering of teambuilding! Wij verwelkomen je in een sportieve omgeving met een all-in-one formule binnen handbereik. In ons Rest-eau-café kan je tijdens de pauze genieten van een heerlijke maaltijd. Bovendien bezorgt ons subtropisch zwemparadijs met sauna, hamam, warme lagune en buitenbad je de ideale ontspanning na je drukke werkdag.

Wil je graag reserveren?

Aarzel dan zeker niet contact met ons op te nemen!

Contacteer ons

Let op!
Ben je 12 jaar of ouder? Breng altijd je identiteitskaart mee.

Breng bij elk bezoek je identiteitskaart mee. Een rijbewijs is niet geldig. Er worden verplichte bezoekersregistraties uitgevoerd aan de kassa’s.

Lees er hier alles over