Let op: enkel aanspannende zwemkledij toegelaten Meer info

Geef je feedback en red 1 m² bedreigd regenwoud.

12 januari 2023

Wat vind jij van de zwembaden LAGO Kortrijk Weide, LAGO Kortrijk Lagaeplein en LAGO CLUB Zwevegem Fit.? Stad Kortrijk, gemeente Zwevegem en LAGO nemen samen deel aan het groot publieksonderzoek voor Vlaamse publieke zwembaden. 

Het onderzoek wordt voor het eerst georganiseerd. De Universiteit Gent, Netwerk Lokaal Sportbeleid en onderzoeksbureau LMR vormen het onderzoeksteam achter dit project. Er wordt gepeild naar wat zwembadbezoekers goed vinden en wat er kan verbeteren? 

De resultaten van alle deelnemende zwembaden worden verzameld in een rapport. Hiermee kunnen we verder aan de slag om onze zwembadervaring voor  jou te optimaliseren. 

Geef je je mening over onze zwembaden? Dan red je bovendien een vierkante meter bedreigd regenwoud via de organisatie World Land Trust en maak je kans op één van de sportpakketten ter waarde van 250 euro. Op het einde van de enquête weet je meteen of je gewonnen hebt.

Deelnemen duurt maar 10 minuten en verloopt volledig anoniem. 

Nu deelnemen


Let op!
Ben je 12 jaar of ouder? Breng altijd je identiteitskaart mee.

Breng bij elk bezoek je identiteitskaart mee. Een rijbewijs is niet geldig. Er worden verplichte bezoekersregistraties uitgevoerd aan de kassa’s.

Lees er hier alles over