Let op: enkel aanspannende zwemkledij toegelaten Meer info

Mondmaskers verplicht vanaf zaterdag 11 juli

10 juli 2020

Het overlegcomité heeft op 9 juli beslist om mondmaskers te verplichten op plekken waar veel mensen zijn zoals winkelcentra, bioscopen ... 

Vanaf zaterdag 11 juli dragen bezoekers vanaf 12 jaar verplicht een mondmasker in het Rest-eau-café (niet aan tafel), de inkomhal, toiletten en dit tot in de kleedkamers. Vergeet ook niet je handen te desinfecteren bij het binnenkomen en herhaal de handontsmetting regelmatig. Er is desinfecterende handgel beschikbaar op verschillende plaatsen in het subtropisch zwembad.

In het zwembad zelf draag je geen mondmasker. Er wordt maximaal gedesinfecteerd in de baden en coronavirussen kunnen niet doorgegeven worden in chloorwater: het doodt immers alle virussen en bacteriën. Alle LAGO zwembaden zijn uitgerust met de recentste luchtgroepen. Er wordt geventileerd met 100% buitenlucht aan zeer hoge debieten. Als bezoeker geniet je dus ook binnen van verse buitenlucht en kan je zorgeloos zomeren in jouw favoriet LAGO zwemparadijs.

Let op!
Ben je 12 jaar of ouder? Breng altijd je identiteitskaart mee.

Breng bij elk bezoek je identiteitskaart mee. Een rijbewijs is niet geldig. Er worden verplichte bezoekersregistraties uitgevoerd aan de kassa’s.

Lees er hier alles over