Vacances de printemps, LAGO Courtrai sera ouvert à 10h du 22 avril au 10 mai ! N'oubliez pas de prendre le bon maillot avec vous Plus d'infos

Ruimere openingsuren en heerlijke relaxmomenten

19 février 2020

De krokusvakantie staat voor de deur en dat betekent extra waterpret in het subtropisch zwembad dankzij ruimere openingsuren. Maar ook nadien zullen de openingstijden uitgebreid worden om rustige zwemmomenten tijdens schoolweken te kunnen aanbieden. Op dinsdag- en donderdagnamiddag wordt het subtropisch zwembad bovendien een oase van rust. 

Ruimere openingsuren en relaxnamiddagen na krokusvakantie

LAGO Kortrijk Weide is 7 dagen op 7 geopend. Uit een rondvraag bleek dat deze dagelijkse opening een enorme troef is, maar opmerkelijk was de grote vraag naar rustige momenten om van het zwemparadijs te kunnen genieten. 

Daarom werden er sinds januari relaxnamiddagen op maandag in het leven geroepen: zwemmen op rustige momenten aan een voordelig tarief. Dit initiatief werd warm onthaald: jonge mama’s met baby’s genoten van een knuffelmoment in de warme lagune, grootouders verwenden de kleinkinderen met een plons in de kinderwereld en levensgenieters vonden de ultieme ontspanning in de biosauna, zoutsauna en hamam. En dit allemaal in een rustig zwemparadijs.

Omwille van dit succes zullen er na de krokusvakantie twee ultieme relaxmomenten georganiseerd worden. Genieten van de warme baden op rustige momenten kan vanaf maart op dinsdag en donderdag tijdens schoolweken van 13u30 tot en met 16u00 voor slechts € 5,50 per persoon. Op de andere weekdagen openen de deuren ook al vanaf 13u30 en zijn eveneens de wildwaterbaan, het golfslagbad en de glijbanen geopend. 

Ook aan de studenten en de werkende bevolking wordt er extra aandacht besteed. Met de gunstige afterschool en afterwork passen kan er tijdens de schoolweken vanaf 16u00 voordelig (€ 59,00/10 beurten) van het volledige subtropische aanbod genoten worden. Een volledig overzicht van de tarieven vind je hier.

Attention !
Avez-vous 12 ans ou plus ?

N’oubliez pas votre carte d’identité avec vous lors de de votre visite. Présentation obligatoire de votre carte à la caisse. Un permis de conduire n’est pas valable.

Lisez tout à ce sujet ici!