Sinds 22 juli SAFE Swim Zone: Identiteitskaart verplicht vanaf 12 jaar. Meer info

Beleef een onvergetelijke gezinsuitstap

Zwempret

Beleef een onvergetelijke familieuitstap

Sinds 6 april beleef je In het subtropisch zwemparadijs LAGO Kortijk Weide een dagje vakantiepret met het hele gezin. Voor kinderen staat er eindeloos veel waterpret op de agenda. Kom je liever ontspannen na een drukke werkdag? Dan is onze wellnesszone de ultieme bestemming. De sportieve zwemmer kan al zijn energie kwijt in het topsportbad!

Koop je tickets online

Waterpret

Een dagje waterpret voor het hele gezin!

De allerkleinsten spetteren erop los in de kleurrijke kinderwereld met unieke waterspeeltuin. Echte wateravonturiers laten zich meevoeren door de stroming van de langste wildwaterbaan in de Benelux of overwinnen de hoge golven in het golfslagbad.Terwijl de jongere kinderen samen met mama of papa plezier beleven in één van de familieglijbanen of het verwarmd buitenbad.

Waterpret

Meer plezier met Kick!

Hey! Ik ben Kick de kikker, de mascotte van LAGO Kortrijk Weide. Wist je dat ik me af en toe zelf aan een sprongetje in het zwembad waag? Wil je me eens persoonlijk ontmoeten of hou je van spelletjes en wedstrijden? Bezoek dan zeker Kicks speelzone op onze website. 

Meer plezier met Kick!

Ontspanning in de wellness

Even ontsnappen aan de drukte? Of wil je je lichaam belonen na het sporten? Kom dan heerlijk ontspannen in de bubbels van de warme lagune of kom volledig tot rust in de sauna of de hamam.

Ontspanning in de wellness

Gezond en fit dankzij het uitgebreid sportaanbod

Het sportbad van 50 m lang heeft alle faciliteiten aan boord voor o.a. wedstrijdzwemmen en waterpolo. Maar ook voor de recreatieve zwemmer worden er altijd voldoende baantjes gereserveerd. Het bad leent zich ook uitstekend voor zwemlessen, zwemkampjes en aquasport-activiteiten die georganiseerd worden door vzw Sportplus.

Gezond en fit dankzij het uitgebreid sportaanbod