Let op: enkel aanspannende zwemkledij toegelaten Meer info

Recreatief gedeelte opent op 6 april!

2 april 2019

Er werd hard gewerkt en gepoetst, maar eindelijk is het is zover! 

Op zaterdag 6 april, amper een maand na de brand, kan het recreatief gedeelte geopend worden. Dankzij een efficiënte samenwerking met bouwpartners, veiligheidsexperts en de stad Kortrijk verliep dit volgens het vooropgesteld plan en kan LAGO Kortrijk Weide de paasvakantie inluiden met eindeloze waterpret

Meer water, meer plezier!

Vanaf 6 april gaan de deuren van het subtropische zwemparadijs open en begint een ware ontdekkingstocht vol verrassingen. Avonturiers beleven voor het eerst een adembenemende sensatie in de langste wildwaterbaan van de Benelux of overwinnen de hoogste golven in het golfslagbad. De allerkleinsten spetteren erop los in de fascinerende kinderwereld met fonteintjes, glijbanen, waterkannonetjes, ... Vergeet zeker je bezoekje aan Kicks zwemmersbar niet om je honger en dorst te lessen tijdens je spetterende zwembeurt.

Geniet je liever van een ontspannende watermassage? Dan is de warme lagune met hot pool van 40°C jouw favoriet. Ook in de wellnesszone met hamam, bio- en zoutsauna is het heerlijk vertoeven. Om af te koelen na je saunabezoek spring je in in het all-weather verwarmd buitenbad dat zelfs bij winterse temperaturen geopend blijft. 

Het langste glijbaanplezier in België komt er!

Het subtropische gedeelte opent voorlopig zonder glijbanen maar LAGO Kortrijk Weide heeft ondertussen al alle voorbereidingen getroffen om het langste glijbaanplezier in België weer op te bouwen. Voor de zomer zal je al een adembenemende toch doorheen 2 sensationele glijbanen kunnen ervaren. De opening van de 3 andere glijbanen wordt verwacht voor de herfstvakantie. Het aftellen kan beginnen.

Opening met tal van acties en promoties

De opening van het subtropische recreatieve gedeelte zal niet onopgemerkt voorbij gaan. Tijdens het weekend van 6 en 7 april verwelkomt Kick de kikker iedereen met tal van acties en promoties. 2 gezinnen vallen alvast in de prijzen en winnen een jaarabonnement. Om het geduld te belonen gelden er tot aan de opening van de glijbanen ongeziene voordeelprijzen. Een 10-beurten familiepas is al verkrijgbaar vanaf 49 euro en bij aankoop van een individuele 10-beurtenkaart worden er 2 beurten extra cadeau gegeven. Als recreatieve zwemmer krijg je bij je eerste bezoek een korting op je volgende daguitstap in LAGO Kortrijk Weide en word je extra in de watten gelegd met een bon van 1 euro die op het zwemmersterras of in het Rest-eau-café gespendeerd kan worden.

Nieuw sportief aanbod!

Maak dit weekend ook kennis met het sportieve aanbod in LAGO Kortrijk Weide. Informeer je naar de unieke combinatie van onbeperkt fitness in LAGO CLUB Zwevegem Fit. en ongelimiteerd zwemmen in het sportbad van LAGO Kortrijk Weide aan een verrassende prijs. Verder zullen er binnenkort ook groepslessen zoals yoga, pilates, Bodypump, … georganiseerd worden. Een abonnement is al verkrijgbaar vanaf 39,90 euro per maand.

Iedereen is welkom om vanaf 6 april het subtropisch zwemparadijs te komen verkennen. Op zaterdag is LAGO Kortrijk Weide geopend van 10u00 tot en met 20u00 en op zondag van 9u00 tot en met 18u00. Op weekdagen tijdens de paasvakantie is het subtropisch zwemparadijs geopend van 10u00 tot 22u00.

Het LAGO-team wenst je veel plezier met je eerste duik!

Let op!
Ben je 12 jaar of ouder? Breng altijd je identiteitskaart mee.

Breng bij elk bezoek je identiteitskaart mee. Een rijbewijs is niet geldig. Er worden verplichte bezoekersregistraties uitgevoerd aan de kassa’s.

Lees er hier alles over