Let op: enkel aanspannende zwemkledij toegelaten Meer info

LAGO LARGE tijdens de kerstvakantie

maandag 23 december 2024 09:00 tot zondag 5 januari 2025 19:00

Maak er een warme kerstvakantie van met onze extra's: LAGO Large.

VR-Slide
Ontdek een wondere virtuele wereld in de virtual slide. Met een VR-bril op beleef je een waar avontuur in één van de vier werelden in de bandenglijbaan 'de groene orkaan'. De VR-slide is van maandag tot zondag* te ontdekken tussen 11u en 12u.

Meet & greet met Kick
Maak er samen met Kick een fantastische kerstvakantie van!
Onze lieve kikker komt regelmatig langs en maakt tijd voor een knuffel, een high five of een fotomoment. Het kan allemaal! Jouw vakantieherinnering met Kick komt op onze Facebookpagina. Als je dat wilt natuurlijk.

Wiggle Bridge
Test je behendigheid op onze Wiggle Bridge! Je vindt dit hindernissenparcours van maandag tot en met zondag* in het sportbad en dit telkens van 14u en 18u.

Uitgebreide openingsuren
Geniet maximaal van de vakantie, en profiteer van onze uitgebreide openingsuren: Van maandag tot en met zondag* zwaaien de deuren van het subtropisch zwemparadijs al om 09u open. Je kan dus extra vroeg naar het subtropisch zwemparadijs. 

*LET OP: op dinsdag 24 december 2024, woensdag 25 december 2024, dinsdag 31 december 2024 en woensdag 1 januari 2025 zijn we GESLOTEN.

Mijn bezoek reserveren

Let op!
Ben je 12 jaar of ouder? Breng altijd je identiteitskaart mee.

Breng bij elk bezoek je identiteitskaart mee. Een rijbewijs is niet geldig. Er worden verplichte bezoekersregistraties uitgevoerd aan de kassa’s.

Lees er hier alles over