Zin in een tropisch avontuur? Reserveer nu je tickets voordelig online. Mehr info

Ouders houden van LAGO. Dit is waarom!

Gezinsuitstap

Wie houdt nu niet van een zorgeloos dagje vakantie? Lekkerlang luieren, uren spetteren en samen met de kinderen de tijd van je leven beleven, als dat niet op en top LAGO is! Om dat dagje zorgeloos genieten mogelijk te maken, stelt LAGO alles in het werk om elk onderdeel van jouw bezoek zo familievriendelijk mogelijk te maken. Benieuwd hoe? Met een kindvriendelijke blik en een kritische checklist dompelen we je onder in alles wat de LAGO-ervaring zo uniek maakt. Families, zet jullie schrap, want deze test zou wel eens het duwtje in de rug kunnen zijn dat jullie nodig hebben om dat ticket richting LAGO-paradijs te boeken! 

Gemakkelijk bereikbaar en toegankelijk, als dat geen fijne start is. 

Elke mama, papa of grootouder kent het gevoel vast wel: op die druilerige regendag of zomerse woensdagnamiddag zijn jouw waterrat(ten) niet langer te houden om naar het zwembad te trekken. Dankzij de ruime openingsuren van LAGO kan je een uitstap plannen wanneer het past, of dat dan een trip zwemplezier in de zomervakantie, enkele uren ontspannen op een mooie weekavond of een uitje in het weekend is. Nog een pluspunt voor families zijn de voordelige gezinstarieven. Zo blijft je dagtrip heerlijk betaalbaar. 

Op stap met kleine kinderen? Dan is een parking dichtbij altijd handig. Parkeerplaats is vaak gratis en anders aan een schappelijke prijs voorzien. Meer nog, de buggyparkings maken het voor mama of papa extra aangenaam. Ook maxi-cosi's zijn welkom in de zwembaden. 

Ouders kunnen gerust zijn. LAGO biedt hen alle comfort. 

Naast de standaard kleedhokjes zorgt LAGO voor ruime familiekleedkamers en dito lockers. Handig om de spullen van je hele gezin in één kastje te bewaren. Sta je gepakt en gezakt bij ons, maar vergat je zwembandjes? Geen paniek! Er liggen altijd reserve-exemplaren klaar. Ook die extra services horen bij de LAGO-ervaring.

gezinskleedkamer zwembad

Omgekleed? Dan kan het zwemplezier echt beginnen! De kinderbaden hebben een aangename temperatuur van 32°C en de warme lagune meet een zalige 34°C. Wist je trouwens dat de nieuwste zuiverings- en filtertechnieken toegepast worden in het zwembad? Hierdoor kan het gehalte aan irriterende bijproducten tot een minimum beperkt blijven en plonzen zelfs baby’s veilig. 

Een dagje uit vraagt weleens om een sanitaire stop. Ook op dat gebied is LAGO familievriendelijk. Er zijn verschoningstafels en babydouches aanwezig voor de allerkleinsten en op de meeste locaties kan je kindertoiletjes vinden. Handen wassen is belangrijk. Om ervoor te zorgen dat kinderen makkelijk aan de wastafels kunnen zijn er opstapjes voorzien. Die vind je trouwens ook aan het onthaal. Zo kunnen jonge curieuzeneuzen meekijken. 

In de familievriendelijke zwemparadijzen zijn kinderen koning!

De mascottes van LAGO ontvangen je kroost met open armen. Zo worden ze meteen ondergedompeld in een waanzinnige waterwereld. Wist je dat elk zwemparadijs een andere mascotte heeft? Daag je kids uit om in elk paradijs op zoek te gaan naar Kick, Pongo of één van hun vriendjes. Wedden dat die zoektocht zeker in de smaak zal vallen?  

kinderbad met glijbaan

In de kinderbaden staan coole speeltuigen, naast tal van andere attracties die jullie samen in onze subtropische zwemparadijzen kunnen beleven. Denk bijvoorbeeld maar aan een glijbaan met duobanden of een spectaculair golfslagbad. Waterpret en de wildste avonturen gegarandeerd!  

Zijn jullie uitgezwommen, maar knorren de maagjes? Dan is een bezoekje aan het Rest-eau-café een goed idee. Voor de allerkleinsten zijn er kinderbestek en boevenbordjes. Willen je kinderen sneller van tafel terwijl jullie nog even rustig nagenieten? Of willen ze nog even spelen voor ze aan tafel gaan? Dat kan. Laat ze hun gang gaan in de kindvriendelijke speelzone.

uit eten met kinderen

Wist je dat ze daar zelfs in een virtueel aquarium hun eigen visje kunnen laten rondzwemmen? Houdt je kroost zich liever in stilte bezig? Dan tovert het vriendelijk horecapersoneel een tof doeboekje met alle mascottes op tafel. Als dit geen mooi aandenken is aan de onvergetelijke uitstap met het gezin?

Wil je deze familievriendelijke uitstap zelf beleven? Plan eenvoudig je bezoekje naar één van de zwemparadijzen.

Andere artikels

LAGO heizt sien Wasser wieder

Die LAGO-Schwimmbäder konnten früher als geplant wieder geöffnet werden. Um den Energieverbrauch bei der vorübergehenden Abschaltung zu begrenzen, wurde die Wassertemperatur auf +/- 23°C heruntergesetzt. Aber was ist die ideale Temperatur in einem Pool?

Mehr lesen

Ab dem 1. Juli 2020 heißt es in den LAGO Schwimmparadiesen wieder, mehr Wasser und noch mehr Spaß genießen.

Ab dem 1. Juli 2020 heißt es in den LAGO Schwimmparadiesen wieder, mehr Wasser und noch mehr Spaß genießen. Die Vorfreude ist riesig. Aber wie sieht ein Schwimmbadbesuch aus, wenn sich die Türen wieder öffnen?

Mehr lesen

Populaire artikels

Categorieën