Zin in een tropisch avontuur? Reserveer nu je tickets voordelig online. Breng je eID mee (verplicht voor alle bezoekers vanaf 12 jaar). Meer info

Een leuk zwemfeestje

Wil jij een spetterend zwemfeestje organiseren voor de verjaardag van je kind? Bij LAGO Beveren kan je dit zonder zorgen doen! Wij staan klaar om een feestje te bouwen dat jouw kind en diens vrienden niet snel zullen vergeten. Ben je benieuwd naar de verschillende mogelijkheden? We vertellen je er graag meer over!

Ruim aanbod aan games
Betaalbaar voor iedereen
Plezier voor jong en oud

Een zwemfeestje op maat van jouw kind

Ben jij op zoek naar een dag vol avontuur om de verjaardag van jouw zoon of dochter te vieren? Dan is een zwemfeestje bij ons het ideale plan! Bij een verjaardagsfeestje bij LAGO Beveren De Meerminnen is niet alleen een leuke activiteit inbegrepen, de feestvierders verorberen ook een heerlijk verjaardagsmenu. Naast een zwemfeestje kan je ook een feestje vol virtual reality-games boeken, of eentje waarbij de kinderen zowel zwemmen als de virtuele wereld ontdekken. Een zwemfeestje kan vanaf 8 tot en met 15 jaar.

Een zwemfeestje op maat van jouw kind

Organiseer het beste feestje

Om een zwemfeestje vast te leggen voor de verjaardag van je kind, kan je eenvoudig online boeken. Heb je nog vragen over het zwemfestijn of de heerlijke maaltijden? Contacteer ons dan gerust via ons contactformulier of bel ons op +32 3 750 35 00. Wij zorgen voor een onvergetelijke daguitstap waar jouw kind met veel plezier op terugkijkt!

Contacteer ons

Organiseer het beste feestje
Let op!
Ben je 12 jaar of ouder? Breng altijd je identiteitskaart mee.

Breng bij elk bezoek je identiteitskaart mee. Een rijbewijs is niet geldig. Er worden verplichte bezoekersregistraties uitgevoerd aan de kassa’s.

Lees er hier alles over