Zin in een tropisch avontuur? Reserveer nu je tickets voordelig online. Breng je eID mee (verplicht voor alle bezoekers vanaf 12 jaar). Meer info

Watergewenning voor baby en peuter

Eerste stapjes in het water

Bij WaiWai Beveren kan je baby al vanaf 6 maanden starten met watergewenning. Je kind gaat op ontdekking in een wondere waterwereld en doorloopt een leuk traject dat aangepast wordt aan elke leerfase van het kind. Een ervaren zwemteam zorgt voor de begeleiding en motivatie van jouw zwemmer in wording.

Planning & tarieven

Van zeesterretje naar goudvis

6 tot 12 maand

Zeesterretje

Beleef samen met je baby een gezellig moment in het warme water binnen een veilige en afgeschermde omgeving. Om de intimiteit van de lessen te kunnen garanderen, wordt er in kleine groepjes gewerkt en zijn de lessen enkel toegankelijk voor de baby en één (groot)ouder.
Lessenreeks: 8 lessen (1 les om de 14 dagen)

12 tot 18 maand

Kwalletje

Samen met mama of papa en andere leeftijdsgenootjes leert je baby op een leuke manier te bewegen in het water: drijven, onder water gaan, vallen en opstaan, waterspatten, bellen blazen, … Het worden onvergetelijke momenten samen in het water.
Lessenreeks: 8 lessen (1 les om de 14 dagen)

18 tot 24 maanden

Kikkervisje

De ideale gelegenheid om samen met je peuter nieuwe dingen te ontdekken en plezier te beleven in het heerlijk warme water.
Lessenreeks: 8 lessen (1 les om de 14 dagen)

24 tot 30 maanden

Goudvis

Beleef samen met mama of papa een ontdekkingsreis doorheen het warme plonsbad. 

Lessenreeks: 8 lessen (1 les om de 14 dagen)

Vanaf 2,5 jaar

Proficiat!

Je kind heeft samen met jou het plezier van water ontdekt. Je zoon of dochter is helemaal klaar om echt te leren zwemmen met Fred Brevet en te starten bij de lesgroep 'eendjes' onder begeleiding van de vertrouwde WaiWai-lesgevers.

Planning & tarieven

Wil je starten met zwemlessen? WaiWai Beveren organiseert per jaar 4 reeksen van 8 zwemlessen die gegeven worden in een periode van ongeveer 8 weken.

WaiWai Beveren

Leren zwemmen is leuk! 
WaiWai is een divisie van LAGO.
Zwemlessen kinderen - Zwemtechnieken volwassenen - Aquasport
Email: waiwai.beveren@lago.be

Let op!
Ben je 12 jaar of ouder? Breng altijd je identiteitskaart mee.

Breng bij elk bezoek je identiteitskaart mee. Een rijbewijs is niet geldig. Er worden verplichte bezoekersregistraties uitgevoerd aan de kassa’s.

Lees er hier alles over