Zin in een tropisch avontuur? Reserveer nu je tickets voordelig online. Breng je eID mee (verplicht voor alle bezoekers vanaf 12 jaar). Meer info

Eten & Drinken

Vandaag open:
11:00 - 23:00
Check alle openingsuren

Welkom in LAGO Bistro in Beveren!

Gezellig uit eten met kinderen in Beveren, een terrasje doen met vrienden, genieten van een aperitief, een snelle lunch met je collega's of een vieruurtje met koffie? Wij bieden het allemaal in een gezellig, familievriendelijk kader.

Onze menukaart

Heerlijk lunchen over de middag, gezellig aperitieven met tapa’s, lekker lang tafelen of genieten van een vieruurtje met koffie?
In LAGO Bistro in Beveren kies je op elk moment van de dag uit de lekkerste gerechten.

Voor de kleinsten zijn er kindvriendelijke menu’s en ook aan vegetarische varianten werd gedacht.

Onze menukaart

Kindvriendelijke brasserie

Na het zwemmen gaat het plezier verder in onze bistro. Kinderen zijn hier koning te rijk. Terwijl ze wachten op hun lievelingsmenu leven ze zich uit in de binnen- of buitenspeeltuin. Blijven ze liever aan tafel bij mama en papa? Dan is er het leuke LAGO-doeboekje waarin je kind op avontuur gaat met alle mascottes van LAGO zwemparadijzen.

Kindvriendelijke brasserie

Altijd iets lekker op elk moment van de dag

In LAGO Bistro vind je voordelige lunchmenu's, verrassende maandsuggesties en een vaste menukaart met shares, croques, lekkere klassiekers, kindergerechten en natuurlijk zoete lekkernijen.

Altijd iets lekker op elk moment van de dag

Terras met speeltuin

Heerlijk vertoeven in perfect terrasjesweer, in een aangename groene omgeving? Bij mooi weer is ons zomers terras een echte aanrader! 

Er is niets fijner dan achteroverleunen in een comfortabele stoel en genieten van de zon. Doorheen de zomer bieden wij tal van terrasspecials en animaties aan, samen met een buitenbar. Zo kun je optimaal van het mooie weer genieten. 

Wanneer je geniet van een welverdiende verfrissing, genieten je kinderen van de uitgebreide en veilige buitenspeeltuin.

Terras met speeltuin

Speel een spelletje petanque

Naast ons gezellige zomerterras liggen twee petanquebanen. Breng je eigen petanqueset mee en geniet van een gratis spelletje. Heb je niet het nodige materiaal? Dan kan je dit huren in onze LAGO Bistro.

Kom er alles over te weten.

Speel een spelletje petanque

Heerlijk terrasjes weer!

Zet je in het zonnetje op ons terras om te genieten van een lekker biertje, wijntje of onze homemade lemonade of ice tea.

Doorheen de zomer hebben we een buitenbar en bieden wij tal van terrasspecials en animaties aan. Kinderen leven zich uit in onze buitenspeeltuin.

Tip! Maak een fietsstop bij LAGO Bistro.

Reserveer een uitgestippelde Happen & Trappen fietsroute door de heerlijkheden van Beveren met lekkere tussenstop in LAGO Bistro.

Ontdek de lekkerste fietsroute

Heerlijk terrasjes weer!

Zwemmersterras

Tussen het zwemmen en plonzen door honger of dorst gekregen? Schuif aan op ons zwemmersterras waar je in je zwemkledij welkom bent voor smakelijke snacks en een lekkere dorstlesser. Handig is dat je van op het zwemmersterras een oogje in het zeil kan houden op je bengels die intussen verder spelen in de kinderbaden.

Menu zwemmersbar

Zwemmersterras

Waar is dat feestje?

Zoek je nog een originele locatie voor dat komend verjaardags- familiefeest? Bekijk dan zeker onze feestformules!

Wil je iets komen eten of drinken?

LAGO Bistro is 7/7 open met ruime openingsuren

Let op!
Ben je 12 jaar of ouder? Breng altijd je identiteitskaart mee.

Breng bij elk bezoek je identiteitskaart mee. Een rijbewijs is niet geldig. Er worden verplichte bezoekersregistraties uitgevoerd aan de kassa’s.

Lees er hier alles over