Eten & Drinken

Vandaag open:
11:00 - 23:00
Check alle openingsuren

Kom heerlijk tafelen in het Rest-eau-café!

Even uitblazen na de sportieve inspanning? Genieten van een lekker diner met de hele familie? Of toch eerder op zoek naar een snelle lunch? Wij bieden het allemaal in een gezellig, familievriendelijk kader.  

Onze menukaart

Heerlijk lunchen over de middag, gezellig aperitieven met tapa’s, lekker lang tafelen of genieten van een vieruurtje met koffie?
In het Rest-eau-café kies je op elk moment van de dag uit een uitgebreide menukaart met de lekkerste gerechten.

Voor de kleinsten zijn er kindvriendelijke menu’s en ook aan vegan varianten werd gedacht.

Onze menukaart

Kindvriendelijke brasserie

Na het zwemmen gaat het plezier verder in het Rest-eau-café. Kinderen zijn hier koning te rijk. Terwijl ze wachten op hun lievelingsmenu leven ze zich uit in de binnen- of buitenspeeltuin. Blijven ze liever aan tafel bij mama en papa? Dan is er het leuke LAGO-doeboekje waarin je kind op avontuur gaat met alle mascottes van LAGO zwemparadijzen.

Kindvriendelijke brasserie

Terras met speeltuin

Heerlijk vertoeven in perfect terrasjesweer, in een aangename groene omgeving? Bij mooi weer is ons zomers terras een echte aanrader! 

Er is niets fijner dan achteroverleunen in een comfortabele stoel en genieten van de zon. Doorheen de zomer bieden wij tal van terrasspecials en animaties aan, samen met een buitenbar. Zo kun je optimaal van het mooie weer genieten. 

Wanneer je geniet van een welverdiende verfrissing, genieten je kinderen van de uitgebreide en veilige buitenspeeltuin.

Terras met speeltuin

Zwemmersterras

Tussen het zwemmen en plonzen door honger of dorst gekregen? Schuif aan op ons zwemmersterras waar je in je zwemkledij welkom bent voor smakelijke snacks en een lekkere dorstlesser. Handig is dat je van op het zwemmersterras een oogje in het zeil kan houden op je bengels die intussen verder spelen in de kinderbaden.

Menukaart Zwemmersterras

Zwemmersterras

Genieten na een ontspannende fietstocht

In het Rest-eau-café kan je even uitblazen na je zwembeurt of je ontspannende fietstocht. Of wat dacht je van overheerlijke huisbereide pannenkoeken na een deugddoende winterwandeling?  

TIP! Reserveer een uitgestippelde Happen & Trappen fietsroute door de heerlijkheden van Beveren met lekkere tussenstop in het Rest-eau-café.

Ontdek de lekkerste fietsroute

Genieten na een ontspannende fietstocht

Waar is dat feestje?

Zoek je nog een originele locatie voor dat komend verjaardags- familiefeest? Bekijk dan zeker onze feestformules!

Let op!
Ben je 12 jaar of ouder? Breng altijd je identiteitskaart mee.

Breng bij elk bezoek je identiteitskaart mee. Een rijbewijs is niet geldig. Er worden verplichte bezoekersregistraties uitgevoerd aan de kassa’s.

Lees er hier alles over