Zin in een tropisch avontuur? Reserveer nu je tickets voordelig online. Breng je eID mee (verplicht voor alle bezoekers vanaf 12 jaar). Meer info

Rest-eau-café

Gezellig uit eten of gewoon iets gaan drinken?

In onze gezellige brasserie Rest-eau-café is het heerlijk toeven voor een lekkere lunch, diner of snelle hap. Ook voor die toffe babbel na het zwemmen bij een verfrissend glas kan je bij ons terecht. 

Kies uit de uitgebreide kaart en laat je culinair verwennen terwijl je napraat over al die geweldige zwemavonturen. Ook voor de kinderen hebben we heerlijke maaltijden!

Rest-eau-café

Ervaar de gezellige sfeer van het Rest-eau-café, een brasserie met net dat tikkeltje meer. Proef van een (h)eerlijke eigentijdse keuken. Tafel lekker met je familie of bekom van je sportieve inspanning met vrienden in de lounge. Bestel een businesslunch met excellente service en gratis parking of ga voor een hapje en tapje op het zonnige buitenterras, terwijl de kinderen stoeien in de kleurrijke buitenspeeltuin. De allerkleinsten verwennen we met een kaart op kindermaat.

Wij bieden je een menukaart met ruime keuze: van een snelle hap tot een lekker seizoensgerecht, van een verfrissend biertje tot een heerlijke koffie met gebak.

In het Rest-eau-café kan je naast de ruime algemene kaart kiezen uit eigentijdse gerechten én een suggestiekaart, welke per seizoen wordt aangepast.

Rest-eau-café

Bereikbaar, betaalbaar én buitengewoon gezellig

Tip: Bij mooi weer is ons zomers terras een echte aanrader!
Met een ruime parking voor de deur neem je in geen tijd plaats aan tafel. Maak je keuze uit een uitgebreid menu aan maaltijden, snacks, desserts en drankjes die je smakelijk zullen voorgeschoteld worden terwijl jij geniet van het decor in beachbar-stijl.

Bereikbaar, betaalbaar én buitengewoon gezellig

Terras met speeltuin

Kom bij goed weer genieten op het ruime buitenterras. Het is de uitgelezen plek voor een gezellige namiddagbreak: een ruime gratis parking, snelle service en een kleurrijke buitenspeeltuin van liefst 2 000 m² waardoor u steeds de allerkleinsten nauw in het oog kunt houden. In de verte kan je zelfs de voetbalvelden van Bosdam en Waasland-Beveren zien!

Terras met speeltuin

Zwemmersterras

Wil je tussen het zwemplezier door even uitblazen of heb je gewoon honger, zoek dan het zwemmersterras op! Je kan er genieten van de sfeer, van een lekkere pastabeker of een snack. Het zwemmersterras is er voor het hele gezin. Bovendien biedt het terras je een goede uitkijk op de kinderbaden. Zo wordt zwemmen met de familie een heuse daguitstap!

Opgelet: het zwemmersterras is net zoals het zwembad enkel toegankelijk in badkledij.

Ontdek hier het menu

Zwemmersterras

Buitenbar

Zomers weer, jij die relaxt op de ligweide… Wat ontbreekt? Dat ene verfrissende drankje! Geen nood, ook daar hebben we met de toffe buitenbar aan gedacht. Ideaal voor wat welgekomen afkoeling bij je zomerse zwembeurt!

Buitenbar

Genieten na een ontspannende fietstocht

In het Rest-eau-café kan je even uitblazen na je zwembeurt of je ontspannende fietstocht. Of wat dacht je van overheerlijke huisbereide pannenkoeken na een deugddoende winterwandeling?  

TIP! Reserveer een uitgestippelde Happen & Trappen fietsroute door de heerlijkheden van Beveren met lekkere tussenstop in het Rest-eau-café.

Ontdek de lekkerste fietsroute

Genieten na een ontspannende fietstocht

Organiseer een onvergetelijk feest

Ons professioneel team staat voor jou klaar om jouw feestje op maat uit te werken.

Is er eentje jarig?

Geen leuker verjaardagsfeestje dan een zwembadfeest! Organiseer het bij ons en nodig al je vriend(inn)en uit!

Let op!
Ben je 12 jaar of ouder? Breng altijd je identiteitskaart mee.

Breng bij elk bezoek je identiteitskaart mee. Een rijbewijs is niet geldig. Er worden verplichte bezoekersregistraties uitgevoerd aan de kassa’s.

Lees er hier alles over