Zin in een tropisch avontuur? Reserveer nu je tickets voordelig online. Breng je eID mee (verplicht voor alle bezoekers vanaf 12 jaar). Meer info

Subtropisch zwembad

Klaar voor een geweldige (halve) daguitstap?

Het subtropisch zwemparadijs biedt een unieke beleving voor jong en oud! Laat je verrassen door het ruime aanbod van LAGO Beveren De Meerminnen: wildwaterbaan, glijbaan, golfslagbad, kinderbaden met waterspeeltuin, warme lagune, sauna’s, zwemvijver en nog zoveel meer!

Boek nu jouw ticket!

Wildwaterbaan

Laat je meevoeren met een bergrivier. Heb je je ooit al eens laten meedrijven met een wilde rivier? Dan is dit je kans!

Glijbanen

Beleef een knotsgek wateravontuur in de twee waterglijbanen. Klim naar boven via een indrukwekkende toren om je daarna te laten zwieren, met of zonder banden, in de groene bandenglijbaan Anaconda. Of kies je voor een adembenemende reis door de rode waterglijbaan Red Cobra? Deze snelle sensatie met illusionaire effecten mag je niet missen!

Golfslagbad

Springen in de golven. In het reuze golfslagbad (30°C) kan je surfen en springen in de golven, of gewoon rustig zwemmen en je laten meedrijven.

Kinderbaden

LAGO Beveren De Meerminnen tovert in geen tijd een glimlach op je kinds gezicht bij het zien van onze geweldige kinderbaden!

Buitenbad

Een verwarmd buitenbad van 135 m² zorgt voor dat extra zomers vakantiegevoel tijdens je bezoek aan het zwemparadijs.

Ligweide

Waan je bij ons echt op vakantie en geniet tijdens de zomermaanden van de grote ligweide met leuke attracties. Met een ‘beach’ van liefst 400 m² en tal van comfortabele strandstoelen.

Zwemmersterras

Honger gekregen na al dat ravotten? Kom in je zwemkledij smullen van lekkere snacks en drankjes!

Zwemmersterras

Wellness

Word helemaal zen in onze wellness. Lichaam en geest komen tot rust in de drie sauna’s, zwemvijver, hamam, warme lagune en buitenbaden!

  • Sauna’s en hamam
  • Zwemvijver
  • Warme lagune
  • Buitenbad
  • Ligweide

Wellness
Let op!
Ben je 12 jaar of ouder? Breng altijd je identiteitskaart mee.

Breng bij elk bezoek je identiteitskaart mee. Een rijbewijs is niet geldig. Er worden verplichte bezoekersregistraties uitgevoerd aan de kassa’s.

Lees er hier alles over