SAFE SWIM ZONE 12+ Neem je identiteitskaart mee Meer info

Sport

Strak en fit met ons uitgebreide sportaanbod

De sportieveling houdt zich strak en fit door wekelijks enkele baantjes te trekken in het 25 meterbad. Er zijn steeds vrije banen voor het publiek voorzien. Maar wist je dat je bij LAGO Beveren De Meerminnen ook zwemlessen kan volgen? Zowel volwassenen als kinderen kunnen bij ons (nog beter) leren zwemmen! Naast de reguliere zwemlessen bieden wij ook groepslessen aan. Zo kan je bij LAGO terecht voor aquagym, aquafitness en waterrelaxatie.

Sportbad         Aquasports          Zwemacademie

Sportbad

Wist je dat zwemmen een van de beste sporten is voor je spieren en gewrichten? Ontdek het zelf en kom baantjes zwemmen in ons 25 meterbad.

Lees meer

Sportbad

Zwemacademie

Wenst je kind te leren zwemmen? Of wil je jouw zwemtechnieken verbeteren? Dan is onze zwemacademie, waar we zowel kinderen als volwassenen begeleiden, vast iets voor jou!

Zwemacademie

Aquasports

In de gezellige sfeer van een groep sporten, al dan niet op maat van de muziek, dat is wat onze aquasporten inhouden. Kom ze zelf ontdekken!

Aquasports

Bekijk ons intern reglement

Vooraleer je je vol overgave stort op ons sportaanbod, lees dan eerst even ons intern reglement na. Door deze regels zorgen we ervoor dat iedere bezoeker een aangename sportbeleving kan ervaren!

Bekijk ons intern reglement