Zin in een tropisch avontuur? Reserveer nu je tickets voordelig online. Breng je eID mee (verplicht voor alle bezoekers vanaf 12 jaar). Meer info

Zwemlessen voor kinderen en volwassenen

WaiWai zwemacademie en aquasport

Leren zwemmen en bewegen in water.

Dat doe je bij WaiWai Beveren, een unieke zwemacademie waar de nadruk gelegd wordt op het spelenderwijs ontdekken van water en zwemmen. Gekwalificeerde lesgevers begeleiden jouw kind volgens de leerlijn van het Netwerk Lokaal Sportbeleid. Volwassenen sluiten aan bij één van de techniektrainingen of volgen een leuke work-out in het water. Dankzij het grote aanbod aan Aquasport-lessen is er voor elk wat wils!

Registeren wachtlijst -3 jaar  Registeren wachtlijst +3 jaar

Watergewenning baby's

WaiWai organiseert watergewenning voor baby's vanaf 6 maanden. Je kind start met ontdekking van een wondere waterwereld en doorloopt en leuk traject van zeesterrertje tot goudvis aangepast aan elke leerfase van je kind. Een ervaren zwemteam zorgt voor begeleiding en motivatie van jouw zwemmer.

Zwemlessen voor kinderen

Leren zwemmen? Dat doe je bij WaiWai Beveren, een unieke zwemacademie waar de nadruk gelegd wordt op het spelenderwijs ontdekken van water en doelmatig voortbewegen.
Gekwalificeerde lesgevers begeleiden je kind volgens de leerlijn van het Netwerk Lokaal Sportbeleid in combinatie met een aantal extra doelstellingen.

Onderhoudend zwemmen

Recreatieve zwemtraining op ieders tempo, voor kinderen die het diploma orka of hoger behaald hebben.
Je kiest zelf de zwemmomenten en vormt zo je eigen lessenreeks.

Zeemeerminzwemmen

Je voelt je als een echte zeemeermin in het water! Je ontdekt de wondere onderwaterwereld en krijgt de techniek van zeemeerminzwemmen onder de knie.

Zwemlessen voor volwassenen

Wil je je technieken aanscherpen? Sluit je dan aan bij één van de lessen: 'Start to Swim', 'Zwem-je-Fit', 'Start to Crawl' of 'Keep on Swimming'. Deelnemen kan vanaf 16 jaar.

Planning & tarieven

Wat kost een zwemles? Wanneer gaan de zwemlessen door?

Aquasport

In de gezellige sfeer van een groep sporten, al dan niet op maat van de muziek, dat is wat onze aquasporten inhouden. Kom ze zelf ontdekken!

Padelacademie

Ontdek onze Padelacademie: padelvakantiekampjes en padellessen! Wil je je vaardigheden padel naar een hoger niveau tillen en tegelijkertijd plezier hebben? Schrijf je vandaag nog in en beleef een onvergetelijke ervaring op de padelbaan!

Hulp nodig bij je inschrijving?

Lees hier stap per stap hoe je jezelf/je kind kan inschrijven via onze webshop.

WaiWai Beveren

Leren zwemmen is leuk! 
WaiWai is een divisie van LAGO.
Zwemlessen kinderen - Zwemtechnieken volwassenen - Aquasport
Email: waiwai.beveren@lago.be

Let op!
Ben je 12 jaar of ouder? Breng altijd je identiteitskaart mee.

Breng bij elk bezoek je identiteitskaart mee. Een rijbewijs is niet geldig. Er worden verplichte bezoekersregistraties uitgevoerd aan de kassa’s.

Lees er hier alles over