Reserveren blijft verplicht! Je favoriet zwemparadijs is open. Reserveer snel je tickets via de webshop. Meer info

Zwemlessen voor kinderen en volwassenen

WaiWai zwemacademie en aquasport

Leren zwemmen en bewegen in water.

Dat doe je bij WaiWai Beveren, een unieke zwemacademie waar de nadruk gelegd wordt op het spelenderwijs ontdekken van water en zwemmen. Gekwalificeerde lesgevers begeleiden je kind volgens de leerlijn van het ISB (Vlaams Instituut voor Sportbeheer). Volwassenen sluiten aan bij één van techniektrainingen of volgen een leuke work-out in het water. Dankzij het grote aanbod aan AquaFit-lessen is er voor elk wat wils!

Watergewenning baby's en peuters

WaiWai organiseert watergewenning voor baby's vanaf 6 maanden. Je kind start met de ontdekking van een wondere waterwereld en doorloopt een leuk traject van babywennen tot kikkervisjes aangepast aan elke leerfase van je kind. Een ervaren zwemteam zorgt voor de begeleiding en motivatie van jouw zwemmer.

Zwemlessen voor kinderen

Leren zwemmen? Dat doe je bij WaiWai Beveren, een unieke zwemacademie waar de nadruk gelegd wordt op het spelenderwijs ontdekken van water en doelmatig voortbewegen. Gekwalificeerde lesgevers begeleiden je kind volgens de leerlijn van het ISB (Vlaams Instituut voor Sportbeheer) in combinatie met een aantal extra doelstellingen.

Zwemlessen volwassenen

Wil je je zwemtechnieken aanscherpen? Sluit je dan aan bij één van de lessen: 'Start to Swim', 'Zwem-je-Fit', 'Start to crawl' of 'Keep on Swimming'.

Leren zwemmen is leuk! 
WaiWai is een divisie van LAGO zwemparadijzen.
Zwemlessen kinderen - Zwemtechnieken volwassenen - Aquasport
waiwai.lagobeveren.be - E-mail: zwemacademie.beveren@lago.be

Let op!
Ben je 12 jaar of ouder? Breng altijd je identiteitskaart mee.

Breng bij elk bezoek je identiteitskaart mee. Een rijbewijs is niet geldig. Er worden verplichte bezoekersregistraties uitgevoerd aan de kassa’s.

Lees er hier alles over
Deze website maakt gebruik van verschillende soorten cookies om goed te functioneren en om je een betere en persoonlijkere gebruikservaring te bieden. Lees meer
Nee, bedankt