Zin in een tropisch avontuur? Reserveer nu je tickets voordelig online. Breng je eID mee (verplicht voor alle bezoekers vanaf 12 jaar). Meer info

VR-games

Ben jij klaar om te gamen in een virtuele wereld?

Klaar om samen te spelen of elkaar uit te dagen in de allernieuwste virtual reality games?
Deze zijn voor alle leeftijden! Spelen kan al vanaf 6 jaar.

Angry Birds VR: Isle of Pigs

Richtleeftijd:
6 - 12 jaar

Sluit je aan bij Red, Chuck, Bomb en de Blues om de gestolen eieren te redden in Angry Birds VR: Isle of Pigs, een meeslepend VR-avontuur!

Verken het afgelegen eiland waar hebzuchtige groene varkens hun vakantie doorbrengen in meer dan 75 leuke levels!

Ik wil de Angry Birds helpen 

Angry Birds VR: Isle of Pigs

Blaston

Richtleeftijd:
10 - 17 jaar

De Blaston World Expansion Update is live! Betreed de arena om missies te voltooien, hang rond in de nieuw uitgebreide Ozo Lounge, doe mee aan toernooien, bekijk wedstrijden, bekijk nieuwe wapens & avatars, en nog veel meer!

Ik wil de arena betreden 

Blaston

Elven Assasin

Richtleeftijd:
Vanaf 13 jaar

Maak een buiging en dood hordes (orcs) in het epische verdedigingsspel van de stad.

Je kunt alleen spelen om de klassementen te veroveren of je te verenigen met andere huurmoordenaars in de online coöpmodus.

Pas op dat je geen enorme bijlen door ORK-krijgers naar je toe gooit.

Het klassement veroveren 

Elven Assasin

Fruit Ninja VR

Richtleeftijd:
6 - 17 jaar

Fruit Ninja VR zorgt voor zachte, leuke gameplay en verandert het in een virtual reality-ervaring waar spelers van alle leeftijden en niveaus van kunnen genieten. Betreed het Fruit Ninja-universum en pak fruit vanuit alle hoeken aan - sla de bommen gewoon niet!

Hakken maar!  

Fruit Ninja VR

Google Earth VR

Met Google Earth VR kunt u de wereld vanuit totaal nieuwe perspectieven in virtual reality verkennen. Slenter door de straten van Tokio, zweef over de Grand Canyon of loop rond de Eiffeltoren.

Neem mij mee op reis 

Google Earth VR

Rhythmatic

Richtleeftijd:
Vanaf 10 jaar

Denk aan een wereld die pulseert en opbouwt als je in je groove komt. Stel je voor dat je vrienden in hun eigen baan strijden om jou in realtime te verslaan. Voeg power-ups, power-downs en wapens toe die je tegen je vijanden kunt gebruiken… en laad het geheel op met een constant bijgewerkte bibliotheek van de allernieuwste muziek, gemaakt door ’s werelds beste producers en artiesten, allemaal opgesplitst in genres zodat spelers hun perfecte geluid kunnen vinden elke keer dat ze erin springen.

Let's dance! 

Rhythmatic

Richie’s Plank Experience

Richtleeftijd:
Vanaf 10 jaar

Heb je hoogtevrees? Neem een lift naar onze plank die 80 verdiepingen hoog is en durf dan naar het einde te lopen!

Een ervaring gemaakt voor nieuwe VR-gebruikers. Pas bovendien de instellingen aan om een fysieke plank aan uw speelruimte toe te voegen!

Ik heb geen hoogtevrees, let's go! 

Richie’s Plank Experience

Sparc

Sparc is een vSport - een unieke fysieke sport alleen mogelijk in virtual reality, waar spelers elkaar uitdagen in snelle, full-body VR gameplay.

Daag tegenstanders online uit via snelle één-op-één wedstrijden of ga de strijd aan met je vrienden via aangepaste games.

Het klassement veroveren 

Sparc

theBlu

theBlue is een diep meeslepende VR-serie die je via verschillende habitats het wonder en de majesteit van de oceaan laat ervaren en oog in oog laat komen te staan met enkele van de meest ontzagwekkende diersoorten op de planeet.

Dat wil ik ontdekken! 

theBlu

Vragen?

Heb je een vraag? Aarzel dan zeker niet om ons te contacteren.

Contacteer ons 

Let op!
Ben je 12 jaar of ouder? Breng altijd je identiteitskaart mee.

Breng bij elk bezoek je identiteitskaart mee. Een rijbewijs is niet geldig. Er worden verplichte bezoekersregistraties uitgevoerd aan de kassa’s.

Lees er hier alles over