Zin in een tropisch avontuur? Reserveer nu je tickets voordelig online. Breng je eID mee (verplicht voor alle bezoekers vanaf 12 jaar). Meer info

Buitenbad

Proef van dat heerlijke vakantiegevoel

Bij LAGO Beveren De Meerminnen willen we iedereen laten proeven van een beetje vakantie. Een verwarmd buitenbad van 135 m² zorgt voor dat extra zomers vakantiegevoel tijdens je bezoek aan het zwemparadijs.

Het hele jaar door geopend

Watertemperatuur: 28°C

Oppervlakte: 130 m²

Diepte: 1,20 meter

Zowel in de zomer als in de winter kunnen de bezoekers het buitenbad van Smos de Vos ontdekken, want dit is het hele jaar door geopend! In de zomer rust je uit van je zwembeurt in een van de vele ligbedden naast het bad. Tijdens de andere seizoenen is het dan weer heerlijk om van in het verwarmde water te genieten van de natuur rondom je.

  • Het hele jaar door geopend
  • Ligbedden rond het bad
  • AngelEye-drenkelingendetectiesysteem
Het hele jaar door geopend

Zwem van binnen naar buiten

Voor een uiterst comfortabele ervaring installeerden we een zwemtunnel. Hierdoor is het mogelijk om van binnen naar buiten te zwemmen zonder door de koude te hoeven. Zalig, niet?

Zwem van binnen naar buiten

Napraten bij een glas

Van al dat zwemmen krijg je dorst! In de zomer geniet je van een drankje bij de beachbar, op het zwemmersterras of in het Rest-eau-café kan je altijd terecht.

Organiseer je verjaardagsfeest

Nodig al je vrienden uit voor een spetterende pool party!

Let op!
Ben je 12 jaar of ouder? Breng altijd je identiteitskaart mee.

Breng bij elk bezoek je identiteitskaart mee. Een rijbewijs is niet geldig. Er worden verplichte bezoekersregistraties uitgevoerd aan de kassa’s.

Lees er hier alles over