Vanaf 22 juli SAFE Swim Zone: breng je identiteitskaart mee. Meer info

Kinderbaden

Speelpret gegarandeerd

Met liefst twee kinderbaden bezorgt LAGO Beveren De Meerminnen zijn allerkleinste wateravonturiers massa’s waterpret. En jij als mama / papa geniet ten volle terwijl je kleine (b)engel zich op en top amuseert!

Kinderbad voor de allerkleinsten

Veilig voor baby’s onder 12 maanden

Watertemperatuur: 34°C

Diepte: 0,25 - 0,35 meter

Oppervlakte: 63 m² (kinderbad)
62 m² (waterspeeltuin)

In een groot en lekker warm kinderbad (34°C) met kleurrijke waterspelen duikt jouw baby of peuter in een waterwereld boordevol kinderplezier. Samen met mama dollen in het warme water, papa natspuiten met de spelelementen of de kriebels in de buik voelen op de glijbaan: het kan allemaal!

Kinderbad voor de allerkleinsten

Dollen onder de wateremmers

Voor de 4- tot 8-jarigen is er een waterspeeltuin boordevol animatie. Water spuit en dondert, er wordt gegleden en geschommeld. De totempaal met wateremmers, glijbaan en wip zorgen voor uren waterplezier! Ouders kunnen meegenieten van de eerste watergewenning of glimlachend uitkijken op het watergestoei van op het zwemmersterras.

Dollen onder de wateremmers

Veilig voor baby’s onder 12 maanden

Onze zwembaden zijn volledig uitgerust met de nieuwste filter- en zuiveringstechnieken. Hierdoor is de hoeveelheid aan irriterende bijproducten gelimiteerd tot aan absoluut minimum. Dit maakt het water volledig veilig voor baby’s onder 12 maanden.

Veilig voor baby’s onder 12 maanden

Even uitblazen?

Lekker smullen en uitblazen van al die waterpret kan perfect op het zwemmersterras.

Organiseer je verjaardagsfeestje

Wil je je vriendjes laten meegenieten van al die waterpret en lekkere menu’s? Neem ze mee voor het verjaardagsfeesje van het jaar!