Zin in een tropisch avontuur? Reserveer nu je tickets voordelig online. Breng je eID mee (verplicht voor alle bezoekers vanaf 12 jaar). Meer info

Een leuke daguitstap met je kinderen

Bij LAGO VIRTUAL in Beveren, nabij Antwerpen, beleef je de perfecte daguitstap met je kinderen! Iedereen, van jong tot oud, zal zich amuseren tijdens het virtuele avontuur. Ontsnap uit de echte wereld en onderneem een avontuur met je kinderen naar een virtuele omgeving naar keuze. Je kan kiezen uit meer dan 200 verschillende spellen.

Ruim aanbod aan games
Betaalbaar voor iedereen
Plezier voor jong en oud

Een originele daguitstap met je kinderen waar nog lang over wordt verteld

Virtual reality games zijn enorm populair bij jong en oud en dus de ideale daguitstap! Je ontdekt en doet opeens dingen die niet mogelijk zijn in de echte wereld. Dankzij ons uitgebreide en gevarieerde aanbod aan games vindt iedereen in het gezin het ideale spel. Een deel van de spellen is ontwikkeld om kinderen vanaf zes jaar kennis te laten maken met VR. Andere spellen zijn dan weer meer uitdagend en bedoeld voor grotere kinderen en volwassenen. Kortom, om jezelf en je kinderen een leuke dag te geven, is een VR-beleving met het gezin het perfecte idee. Een daguitstap met je kinderen naar LAGO VIRTUAL is een gegarandeerd succes!

Ontdek een nieuwe wereld

Om zeker te zijn van een geweldige daguitstap met je kinderen, boek je je tickets op voorhand. Op die manier ben je zeker van een plekje in onze virtual reality-boxen. Heb je honger na dat wilde avontuur? Verleng je daguitstap en maak een tussenstop in onze brasserie voor je weer huiswaarts trekt met je kinderen. Heb je nog vragen? Bel ons op +32 3 750 35 00 of stuur een e-mail naar virtual.beveren@lago.be voor meer informatie.

Ontdek een nieuwe wereld
Let op!
Ben je 12 jaar of ouder? Breng altijd je identiteitskaart mee.

Breng bij elk bezoek je identiteitskaart mee. Een rijbewijs is niet geldig. Er worden verplichte bezoekersregistraties uitgevoerd aan de kassa’s.

Lees er hier alles over