Zin in een tropisch avontuur? Reserveer nu je tickets voordelig online. Breng je eID mee (verplicht voor alle bezoekers vanaf 12 jaar). Meer info

'Glow in the dark' Pakjesduik

2 januari 2023

We hebben er 3 jaar op moeten wachten, maar nu is het opnieuw zover. Maak je borst maar al nat, want op 2 januari duiken we met z’n allen naar prijzen op de bodem van het verwarmde, sfeervolle buitenbad in de Waterperels! De verrassende pakjesduik is elk jaar een groot succes. Dit jaar is het thema ‘Glow in the dark’. Trek je mooiste witte of fluo zwemkledij aan en breng de coolste fluo attributen mee, want om 17u00 schitter je al tijdens de Glow in the dark party. Om 19u00 springen we dan het buitenbad in, het startschot van de befaamde pakjesduik!

De plaatsjes voor de pakjesduik zijn beperkt, dus reserveer zeker via www.lagolier.be. Koop een ticket voor een zwembadbezoek op 2 januari (tijdsloten met begintijden vanaf 17u00 tot en met 18u00) en selecteer bij opties ‘Pakjesduik’.


Let op!
Ben je 12 jaar of ouder? Breng altijd je identiteitskaart mee.

Breng bij elk bezoek je identiteitskaart mee. Een rijbewijs is niet geldig. Er worden verplichte bezoekersregistraties uitgevoerd aan de kassa’s.

Lees er hier alles over