Zin in een tropisch avontuur? Reserveer nu je tickets voordelig online. Breng je eID mee (verplicht voor alle bezoekers vanaf 12 jaar). Meer info

LAGO Lier De Waterperels verwelkomt 5 miljoenste bezoeker: lancering unieke virtual slide om te vieren

18 mei 2022

Subtropische vakantiebestemming dichtbij huis 
Het zwemparadijs startte in 2006 met een gevarieerd en ruim aanbod voor jong en oud: een kinderbad, wildwaterbaan, warme lagune met watermassage en enkele wellnessfaciliteiten. In 2014 werd de sauna vernieuwd en vergroot. Het subtropisch zwembad was een schot in de roos en dus volgde er snel een grotere uitbreiding met een nieuwe kinderwereld en een spectaculaire glijbaan met infinity jump. Om een ‘all-weather destination’ te zijn, werd het zwemparadijs ook verrijkt met een fantastisch buitenaanbod. De familieglijbaan ‘Triple slide’, het verwarmd buitenbad en de ligweide met palmbomen zorgen sindsdien heel het jaar door voor het subtropisch vakantiegevoel. 

Afbeelding met persoon, speelgoed, kleurrijk, standbeeld 
Automatisch gegenereerde beschrijving

“Na twee moeilijke coronajaren geraken we stilletjes aan terug in ons normaal leven. We zijn blij dat we onze bezoekers opnieuw kunnen laten genieten van waterpret en leuke activiteiten, want dit hebben ze gemist. Meer en meer gezinnen komen nu ook op weekavonden na schooltijd langs voor ontspanning en plezier in ons zwemparadijs. Op woensdag is er opnieuw onze kidsday met extra veel waterpret, animatie en ‘meet & greet’ met onze mascotte Pongo. Je kan er dan ook onze nieuwe en unieke attracties met virtual reality, het VR snorkelen en de virtual slide, beleven.” – Evi De Herdt, centrummanager LAGO Lier De Waterperels 

LAGO, koploper voor virtuele realiteit in zwembaden 
LAGO zwemparadijzen is als innovator voortdurend op zoek naar nieuwe belevingen voor zijn bezoekers. De groep was de eerste in België om virtual reality te integreren in de zwembadomgeving en startte met VR onderwaterbelevingen. Je zwemt met een VR-bril en een snorkel tussen zoetwatervissen en koraalriffen. Voor de durvers wordt zelfs zwemmen tussen haaien levensecht. De attractie is uitgegroeid tot een succes. 

Afbeelding met water, sport, watersport, zwemmen 
Automatisch gegenereerde beschrijving

LAGO Lier De Waterperels viert 5 miljoenste bezoeker met nieuwe VR slide  
Deze exclusiviteit wordt nu opgevolgd door een nieuwe. De virtual slide, een unieke virtual reality beleving voor kinderen vanaf 6 jaar, zal op 18 mei gelanceerd worden in LAGO Lier De Waterperels om de 5 miljoenste bezoeker te vieren. Met een VR-bril beleef je vanaf dan een sensationeel avontuur in bandenglijbaan Green Tornado. Een ritje op een houten rollercoaster, een ruimtereis tussen planeten of een afdaling in een sneeuwlandschap staan op het keuzemenu. De verschillende VR-werelden zijn op maat van de waterglijbaan gemaakt, waardoor bochten en afdalingen perfect overeenkomen met het beeld dat je te zien krijgt door de VR-bril. Vanaf 18 mei kan je deze attractie elke woensdag, zaterdag en zondag zelf beleven tussen 15u00 en 16u00. In juli en augustus kan je dagelijks van dit nieuwe aanbod en heel veel andere spetterende activiteiten genieten. Het vakantieprogramma vind je terug op de website. 

Afbeelding met persoon, groen, zwempak 
Automatisch gegenereerde beschrijving

Nieuwe glijbaan in zicht 
LAGO Lier De Waterperels staat niet stil en wil haar bezoekers blijven verrassen. Op vraag van klanten zal het aanbod dit najaar nog uitgebreid worden met een spectaculaire glijbaan. Naast de bestaande bandenglijbaan Green Tornado wordt er een razendsnelle glijbaan met sensationele licht- en geluidseffecten bijgebouwd.   

Ontdek hier het vakantieprogramma en overzicht van alle VR-activiteiten

Afbeelding met boot 
Automatisch gegenereerde beschrijving

 

Let op!
Ben je 12 jaar of ouder? Breng altijd je identiteitskaart mee.

Breng bij elk bezoek je identiteitskaart mee. Een rijbewijs is niet geldig. Er worden verplichte bezoekersregistraties uitgevoerd aan de kassa’s.

Lees er hier alles over