Zin in een tropisch avontuur? Reserveer nu je tickets voordelig online. Breng je eID mee (verplicht voor alle bezoekers vanaf 12 jaar). Meer info

Heropening zomerterras Rest-eau-café

7 mei 2021

We hebben er lang op moeten wachten… maar nu is het zover! Ons Rest-eau-café opent (deels) terug de deuren. Vanaf zaterdag 8 mei kunnen jullie met vier gezellig buiten vertoeven op ons terras in een aangename, groene omgeving. Een klein hapje, een lekker drankje, ontspannen in het zonnetje… daar zeggen wij alleszins volmondig ‘ja!’ tegen. Meer nog, terwijl de ouders even achterover leunen en genieten van een welverdiende verfrissing, kunnen de kids zich helemaal uitleven in de zandbak. 

We maken je alvast graag even wegwijs:

  • Ingang: we verwelkomen je graag via de houten trap buiten.
  • Openingsuren: check steeds onze openingsuren via de website en/of social media. Als het weer écht slecht is, zal ons terras niet openen. 
  • Reservatie is niet verplicht. Zo kun je steeds last minute nog beslissen om langs te komen.
  • Je kan met 4 personen aan tafel zitten (uitgezonderd mensen in dezelfde bubbel). Viervoeters zijn uiteraard ook meer dan welkom. Ook zij zijn voorzien van een goed gevulde bak water.
  • We werken met een tijdelijke menukaart. Je kan terecht voor een drankje en een kleine hap, snack of verfrissend ijsje.
  • Safety first! Mondmaskers doe je aan als je binnenkomt, weggaat of naar het toilet gaat. Aan tafel hoef je hem uiteraard niet te dragen.
  • En vooral… geniet ervan!

Wij klinken alvast op een fantastische start van de zomer, op jouw en onze gezondheid!

Let op!
Ben je 12 jaar of ouder? Breng altijd je identiteitskaart mee.

Breng bij elk bezoek je identiteitskaart mee. Een rijbewijs is niet geldig. Er worden verplichte bezoekersregistraties uitgevoerd aan de kassa’s.

Lees er hier alles over