Zin in een tropisch avontuur? Reserveer nu je tickets voordelig online. Breng je eID mee (verplicht voor alle bezoekers vanaf 12 jaar). Meer info

Een zomer met zorgeloze waterpret bij LAGO

7 september 2020

Aan de start van de zomervakantie gingen de deuren van de subtropische zwembaden dan toch openiets waar veel gezinnen op wachtten zo blijkt. De speciale zomer van 2020 gaat de geschiedenisboeken in als die van de staycation en deze trend werd ook gespot in de zwemparadijzen van LAGOOf er nu een stralende zon aan de hemel stond, een hittegolf door het land passeerde of een zomers onweer de kop op stak. De zwembaden van LAGO waren een topbestemming met verkoelend buitenwater dichtbij huisDankzij de uitzonderlijke organisatie en de gloednieuwe webshop kon iedereen zorgeloos genieten van waterpret in veilige omstandigheden. 

Een veilig dagje vakantie in tropisch België! 

Afbeelding met persoon, buiten, person, zitten

Automatisch gegenereerde beschrijving

Diether Thielemans, algemeen directeur LAGO is heel tevreden: “Ik ben blij dat we ook deze zomer iedereen een vakantiegevoel konden bieden in alle veiligheid. We kregen zeer veel positieve feedback van onze bezoekers die genoten van Q-time in onze zwemparadijzen. Hoewel heel wat zaken anders werden aangepakt, verliep alles zeer vlot. We kunnen terugblikken op een goede zomer. Ik bedank het personeel voor hun inzet en flexibiliteit. Ook voor hen was het een nieuwe manier van werken.” 

Meer dan 300.000 reservaties in de LAGO zwembaden 

De aankoop van zwemtickets via de gloednieuwe webshop is een succesOmwille van de beperkte capaciteit was het aangeraden om vooraf je tickets online aan te kopen. De bezoeken verliepen op deze manier netjes gespreid. Hierdoor kon er toch nog een aanzienlijk aantal bezoekers verwelkomd worden en was het op elk moment aangenaam vertoeven in de baden. In totaal werden er deze zomer 393.240 zwembeurten geboekt via de webshop. 75% van de tijdsloten waren zelfs dagelijks uitverkocht. Ide nabije toekomst zal de ticketverkoop nog steeds online gebeuren, ook tijdens de schoolperiodes.  

LAGO zwemparadijzen is klaar om alle scholen, leerlingen en clubs weer te verwelkomen voor een nieuw, sportief leerjaar. Ook na de schooluren zijn de subtropische zwembaden geopend voor wat ontspanning en waterpret

Voor een volledig overzicht van de locaties: www.lago.be 

Let op!
Ben je 12 jaar of ouder? Breng altijd je identiteitskaart mee.

Breng bij elk bezoek je identiteitskaart mee. Een rijbewijs is niet geldig. Er worden verplichte bezoekersregistraties uitgevoerd aan de kassa’s.

Lees er hier alles over