Zin in een tropisch avontuur? Reserveer nu je tickets voordelig online. Breng je eID mee (verplicht voor alle bezoekers vanaf 12 jaar). Meer info

Éindelijk terug waterpret bij LAGO

24 juni 2020

We duiken er weer in: vanaf 1 juli kan er terug gezwommen worden. Ook LAGO opent alle baden en kan iedereen verzekeren dat dit in alle veiligheid gebeurt. Zo is het algemeen geweten dat chloorwater virussen en bacteriën doodt, maar ook de luchtkwaliteit bij LAGO is optimaal. In het buitenbad geniet je natuurlijk altijd van frisse lucht, maar ook als je binnen bent, zorgt de ventilatie voor 100% buitenlucht. De gloednieuwe webshop zorgt ervoor dat iedereen zorgeloos zijn plonsbeurt kan inplannen.

Veiligheid is een prioriteit bij LAGO, zo werd er maar liefst €269.000 uitgegeven om aanpassingen aan de centra te doen om de veiligheid van werknemers en bezoekers te garanderen. De zwemparadijzen werden niet alleen ter plaatse volledig klaargestoomd om alle zwemliefhebbers terug te verwelkomen, bij LAGO werd er de voorbij periode hard gewerkt aan een webshop. Bezoekers kunnen vanaf nu zorgeloos thuis hun zwemuitje reserveren. Het is heel eenvoudig: je kiest zelf wanneer je komt zwemmen en met hoeveel. Er wordt gewerkt met een maximumcapaciteit per tijdslot en dus een lagere bezetting in de baden. Zo kan de social distancing gegarandeerd worden. Reservatie in de webshop is verplicht, zo vermijden we grote drukte aan het onthaal of in de kleedkamers. Wie wil genieten van zwempret, maakt beter tijdig zijn reservatie in orde want de weergoden voorspellen een zomer met tropische temperaturen. Het LAGO zwemparadijs zal tijdens deze hete dagen een topbestemming zijn met heerlijk verkoelend water dichtbij huis, ook bij minder mooi weer is het bij LAGO altijd 30°

Algemeen directeur Diether Thielemans licht toe:

“We weten dat zwemmen geen extra risico’s inhoudt en dat zwemmen en plezier maken bijdragen aan je gezondheid en levensgeluk. Wij zijn er klaar voor. Het is fantastisch dat we alle families terug kunnen verwelkomen in de LAGO baden voor een zomer boordevol waterpret van de bovenste plank! Want daar draait het uiteindelijk om: terug plezier beleven, echte qualitytime met vrienden en familie.”

Enkele weetjes over je online reservatie:

  • Tickets kan je 1 week tot 1 dag op voorhand reserveren.
  • Er kunnen maximaal 10 tickets per aankoop gereserveerd worden. Zo krijgt iedereen de kans om te genieten van een heerlijke duik.
  • Bij een reservatie duid je de gewenste aankomsttijd aan. In het subtropisch zwembad geniet je van 4 uur toegang vanaf het begin van het gekozen tijdslot. In het sportbad is dit 3 uur te rekenen vanaf de aanvang van de geselecteerde periode.
  • Lees zeker je e-tickets en reservatiebewijs voor je bezoek aan LAGO. Zo ben je helemaal voorbereid op een onvergetelijke uitstap.

Meer informatie omtrent een reservatie in de webshop vanaf 25 juni via deze link.Let op!
Ben je 12 jaar of ouder? Breng altijd je identiteitskaart mee.

Breng bij elk bezoek je identiteitskaart mee. Een rijbewijs is niet geldig. Er worden verplichte bezoekersregistraties uitgevoerd aan de kassa’s.

Lees er hier alles over