Zin in een tropisch avontuur? Reserveer nu je tickets voordelig online. Breng je eID mee (verplicht voor alle bezoekers vanaf 12 jaar). Meer info

Openbedrijvendag

1 september 2018

Goed nieuws, wij doen mee aan Openbedrijvendag!

Neem een duik achter de schermen

Ben jij benieuwd naar de hoeveelheid water er in het zwembad stroomt of hoeveel meter buizen we nodig hebben om alles in goede banen te leiden? Ontdek de technische kant van het zwembad tijdens een unieke kijk achter de schermen. Maak kennis met de chloor- en zwavelkamer die onmisbaar zijn. Of duik mee ondergronds in de gangen van onze zwembadkelders en kom heel watleuke weetjes te weten. Samen met je stappenplan kan je vrij alle ruimtes en het buizenweb in de kelder gaan ontdekken. Door de trappen, smalle gangen en kleine ruimtes wordt het een echt avontuur.

Redder in de kijker

Een redder staat in voor een veilig zwembad. Sinds vorig jaar wordt de taak van redder ondersteunt door een drenkelingensysteem (Angel Eye) om de veiligheid te verhogen. Dankzij een polshorloges krijgen ze een melding van stilstaande objecten. Omdat veiligheid en zekerheid centraal staan binnen ons bedrijf, oefent het personeel meerdere malen per jaar de noodprocedures. Hoe dit allemaal in zijn werk gaat leggen we je graag uit. Zin gekregen om redder te worden? Doe mee aan de basisproef redder en test zo eveneens je conditie. Schrijf je tijdig in (beperkt aantal plaatsen). Vergeet dus zeker je zwemkledij niet mee te brengen.

Datum: 7 oktober

Starturen van de proeven worden later bekend gemaakt

Let op!
Ben je 12 jaar of ouder? Breng altijd je identiteitskaart mee.

Breng bij elk bezoek je identiteitskaart mee. Een rijbewijs is niet geldig. Er worden verplichte bezoekersregistraties uitgevoerd aan de kassa’s.

Lees er hier alles over