Let op: enkel aanspannende zwemkledij toegelaten Meer info

Zwempret

Beleef een onvergetelijke familieuitstap

365 dagen vakantieplezier voor het hele gezin! Spetteren in het water, roetsjen van de glijbaan, surfen over de golven, ... Ben jij klaar voor eindeloos waterpret? Of kom je liever ontspannen na een drukke werkdag? Dan is onze wellnesszone de ultieme bestemming. De sportieve zwemmer kan al zijn energie kwijt in het topsportbad!

Koop nu je tickets online

Kinderbaden

Deze kleurrijke kinderwereld tovert zo een lach op je kinds gezicht. Afroetsjen van de glijbaan, heen en weer schommelen op één van de diertjes, op en neer springen op de waterwip, ... Urenlang speelplezier in het warme water van 34°.

Wildwaterbaan

De langste wildwaterbaan in België mag je zeker niet missen! Laat je als een echte avonturier meevoeren door de stroming van de wilde rivier. In een mum van tijd leg je een adembenemend parcours van 157 m lang af.

Glijbanen

717 m pure sensatie! Met maar liefst 5 adembenemende waterglijbanen en 1 eindeloze wildwaterbaan beleef je hier het meeste glijbaanplezier in België!

Golfslagbad

Overwin de hoge golven! Surf en spring in het kolkend water of zwem rustig mee met de deinende golven in het golfslagbad.

Buitenbad

Geniet zowel in de zomer als in de winter van het verwarmd buitenbad. Een verfrissende duik onder de stralende zon of heerlijk baantjes trekken in openlucht bij valavond? Het kan allemaal in het all weather verwarmd buitenbad.

Ligweide

In de zomermaanden kan je heerlijk luilekkeren op de zonnige ligweide en beleef je fun op de gigantische buitenglijbaan!

Ontspanning in de wellness

Even ontsnappen aan de drukte? Of wil je je lichaam belonen na het sporten? Kom dan heerlijk ontspannen in de bubbels van de warme lagune of kom volledig tot rust in de sauna of de hamam.

Ontspanning in de wellness

Gezond en fit dankzij het uitgebreid sportaanbod

Het sportbad van 50 m lang heeft alle faciliteiten aan boord voor o.a. wedstrijdzwemmen en waterpolo. Maar ook voor de recreatieve zwemmer worden er altijd voldoende baantjes gereserveerd. Het bad leent zich ook uitstekend voor zwemlessen, zwemkampjes en aquasport-activiteiten die georganiseerd worden door vzw Sportplus.

Gezond en fit dankzij het uitgebreid sportaanbod

Zwemmersterras

Honger gekregen na al dat ravotten? Kom in je zwemkledij smullen van lekkere snacks en drankjes!

Zwemmersterras

Meer plezier met Kick!

Hey! Ik ben Kick de kikker, de mascotte van LAGO Kortrijk Weide. Wist je dat ik me af en toe zelf aan een sprongetje in het zwembad waag? Wil je me eens persoonlijk ontmoeten of hou je van spelletjes en wedstrijden? Bezoek dan zeker Kicks speelzone op onze website. 

Meer plezier met Kick!

Let op!
Ben je 12 jaar of ouder? Breng altijd je identiteitskaart mee.

Breng bij elk bezoek je identiteitskaart mee. Een rijbewijs is niet geldig. Er worden verplichte bezoekersregistraties uitgevoerd aan de kassa’s.

Lees er hier alles over