Zin in een tropisch avontuur? Reserveer nu je tickets voordelig online. Mehr info

Zet je schrap voor de allerleukste schooluitstap!

Schoolreis

Op zoek naar een onvergetelijke schoolreis met de klas? Combineer je graag spanning en plezier? Plan je liever een uitstap die ook bij regenweer kan plaatsvinden? Roetsj met je leerlingen het avontuur tegemoet! Boek een schooluitstap naar één van de vele LAGO zwemparadijzen, verspreid over heel België! Zowel jong als oud beleeft er eindeloos veel amusement. Als leerkracht geniet je samen met je klas van een zorgeloze en ontspannende uitstap.

De allerleukste schoolreis

De grote troef van onze zwemparadijzen? Dat is ongetwijfeld het sensationeel, uitgebreid aanbod. Wateravonturiers ervaren kriebels in de glijbanen, trotseren de hoogste golven in het golfslagbad en maken een adembenemende rit door het kolkend water van de wildwaterbaan. Voor de leerlingen die het wat rustiger willen, staat er een heerlijke watermassage in de warme lagune of een spetterende duik in het verwarmd buitenbad op het programma.

Wist je dat je ook met de kleinste wateravonturiers veilig naar LAGO kan reizen? Voor de jongste bengels hebben we een lekker warm kinderbad en een heuse waterspeeltuin met verschillende waterspelletjes en attracties in petto. Da’s uren spetterplezier en schatergelach!

Een voordelige schoolreis

Een schoolreis naar LAGO zwemparadijzen is er eentje vol voordelen. Eerst en vooral is je uitstap heel voordelig in prijs. Voor slechts enkele euro’s beleef je uren waterpret. Het gratis waterijsje of drankje is de kers op de taart en zorgt voor de perfecte verfrissing tussendoor. Er is plezier en avontuur voor elk kind en elke leeftijd. De hele school kan als het ware een spetterende dagtrip reserveren! Laat die brainstormsessies maar achterwege.

Je uitje is niet enkel plezant, maar ook sportief en educatief. Een bezoekje naar het subtropisch zwemparadijs is geschikt voor de invulling van je sportdag of is een perfecte aanvulling op de sportieve onderwijsdoelen. Terwijl je studenten zich ten volle uitleven in het zwemparadijs, zijn ze niet alleen voortdurend in beweging, maar oefenen ze ook hun zwemvaardigheden in bewegend water.

Nog een laatste, maar niet onbelangrijk, voordeel… bij ons is het altijd mooi weer! Dankzij het binnen- en buitenaanbod valt je schoolreis nooit in het water. Bovendien is het op elk moment in het jaar een heerlijke 30°C. Dankzij het all-weather aanbod ben je zeker van een geslaagde dag, zelfs bij regen.

Naar welk LAGO paradijs gaan jullie?

En het allerbeste nieuws moet nog komen: er is ALTIJD een LAGO zwemparadijs in de buurt van je school!

Plonzen, spelen, roetsjen, duiken en ravotten in je favoriete centrum? Check! Wist je trouwens dat we ook een uitstap op maat kunnen maken met eventueel nog extra activiteiten? Op verschillende locaties zijn er bijvoorbeeld volledig uitgeruste sporthallen en -velden. Je kan er het plezier in het zwembad afwisselen met sportieve activiteiten binnen en buiten!

Wil jij ook graag op schoolreis naar je favoriete centrum? Overtuig je leerkracht!

Bezorg jouw school meer informatie

Andere artikels

LAGO heizt sien Wasser wieder

Die LAGO-Schwimmbäder konnten früher als geplant wieder geöffnet werden. Um den Energieverbrauch bei der vorübergehenden Abschaltung zu begrenzen, wurde die Wassertemperatur auf +/- 23°C heruntergesetzt. Aber was ist die ideale Temperatur in einem Pool?

Mehr lesen

Ab dem 1. Juli 2020 heißt es in den LAGO Schwimmparadiesen wieder, mehr Wasser und noch mehr Spaß genießen.

Ab dem 1. Juli 2020 heißt es in den LAGO Schwimmparadiesen wieder, mehr Wasser und noch mehr Spaß genießen. Die Vorfreude ist riesig. Aber wie sieht ein Schwimmbadbesuch aus, wenn sich die Türen wieder öffnen?

Mehr lesen

Populaire artikels

Categorieën