COVID-19 update: sportbad en bar Rest-eau-café blijven open. Subtropisch zwembad en keuken Rest-eau-café: gesloten. Meer info

Samen voor het goede doel!

Zwemmarathon - 23 november

Zwemmarathon

Doe mee aan de zwemmarathon bij LAGO Beveren De Meerminnen tijdens de ‘zwembaddagen’.
De opbrengst van de zwemmarathon gaat dit jaar naar 'Vrienden der Blinden'. Het doel van deze vereniging is het opleiden van blindengeleidehonden en het ondersteunen van mensen met visuele beperking.
Schrijf jouw ploeg (5-12 deelnemers) in en maak kans op een gratis zwembadparty! Iedereen kan zijn steentje bijdragen, of laat je individueel sponsoren voor een zelf gekozen aantal baantjes!

Vrienden der Blinden

Het Federaal Werk De Vrienden der Blinden, oorspronkelijk opgericht als een filantropische vereniging aan het einde van de 19de eeuw, heeft tot doel om het welzijn van visueel gehandicapten te verbeteren, in de meest uitgebreide en uiteenlopende vormen. De vzw is in heel België actief en werkt momenteel voornamelijk rond drie pijlers:

  • De zelfredzaamheid van blinden en slechtzienden ontwikkelen of behouden en hen zo de mogelijkheid geven om een volwaardige rol te spelen in het sociale, economische en culturele leven.
  • Met en voor deze mensen strijden om hun rechten te doen gelden.
  • De betrokkenen én het grote publiek informeren over de realiteit van een visuele handicap, over de preventiemiddelen en over het verkeerde beeld dat in de maatschappij – en soms ook bij de visueel gehandicapten zelf – over deze handicap blijft bestaan.

Meer informatie over Vrienden der Blinden

Vrienden der Blinden

Sponsorformulier voor individuele zwemmers

Ben jij een individuele zwemmer? Download dan hier het sponsorformulier en verzamel jouw sponsors.
Veel succes aan alle zwemmers!

Sponsorformulier individuele zwemmers

Inschrijven individueel

Ik steun mee!

Inschrijven als groep

Wij steunen mee!

Vragen?

Heb je een vraag? Aarzel dan zeker niet ons te contacteren!

Contacteer ons

Let op!
Ben je 12 jaar of ouder? Breng altijd je identiteitskaart mee.

Breng bij elk bezoek je identiteitskaart mee. Een rijbewijs is niet geldig. Er worden verplichte bezoekersregistraties uitgevoerd aan de kassa’s.

Lees er hier alles over
Deze website maakt gebruik van verschillende soorten cookies om goed te functioneren en om je een betere en persoonlijkere gebruikservaring te bieden. Lees meer
Nee, bedankt