Zin in een tropisch avontuur? Reserveer nu je tickets voordelig online. Breng je eID mee (verplicht voor alle bezoekers vanaf 12 jaar). Meer info

VR in groep

LAGO VIRTUAL in Beveren, nabij Antwerpen, is dé ideale plek om VR in groep te beleven. Wij hebben een gevarieerd aanbod aan games die je meenemen in een hele nieuwe wereld. Je ontdekt samen met je vrienden of familie hoe de spelletjes in elkaar zitten en hoe je wint. Neem je beste supporters mee om je naar de overwinning te leiden.

Ruim aanbod aan games
Betaalbaar voor iedereen
Plezier voor jong en oud

Ontdek het plezier van VR in groep

Dankzij onze virtual reality-games met verschillende insteken, vindt iedereen iets dat voor hem of haar ideaal is. Ontdek de diepste troggen van de zee of red een stad van een aanval. Je kan ook leuk dansen of sportwedstrijden winnen met je groepsleden. Een VR-experience is ideaal voor een verjaardagsfeest, vrijgezellenactiviteit of gewoon als leuke dag met vrienden en familie. VR in groep is altijd een succes. Wij zijn altijd in de buurt om problemen op te lossen en geven een korte initiatie voor aanvang van jouw beleving. Voor VR-spellen met begeleiding ben je bij ons op de juiste plek!

Ervaar een goede tijd

Ben je klaar om VR te beleven in groep? Leg dan snel je gewenste dag en tijdstip vast door je tickets online te kopen. Bekijk ook zeker eens hoe jouw sessie zal verlopen en ontdek het antwoord op enkele vaak gestelde vragen. Wij staan eveneens klaar om grote groepen te ontvangen, ook na de openingsuren. Stuur een e-mail naar virtual.beveren@lago.be voor meer informatie!

Ervaar een goede tijd
Let op!
Ben je 12 jaar of ouder? Breng altijd je identiteitskaart mee.

Breng bij elk bezoek je identiteitskaart mee. Een rijbewijs is niet geldig. Er worden verplichte bezoekersregistraties uitgevoerd aan de kassa’s.

Lees er hier alles over