Zin in een tropisch avontuur? Reserveer nu je tickets voordelig online. Breng je eID mee (verplicht voor alle bezoekers vanaf 12 jaar). Meer info

Een VR-beleving met het gezin

Een VR-beleving is de ideale manier om met je gezin een leuke dag te beleven. Bij LAGO VIRTUAL in Beveren, nabij Antwerpen, ontdek je aan de hand van verschillende spelletjes een virtuele wereld. Als het de eerste keer is dat je een VR-beleving doet, krijg je met je gezin eerst een korte initiatie. Hierna gaan jullie zelf aan de slag met het ontdekken van nieuwe werelden.

Ruim aanbod aan games
Betaalbaar voor iedereen
Plezier voor jong en oud

Een unieke VR-beleving met het hele gezin

Dankzij ons groot assortiment aan VR-games kiest elk gezinslid zelf een spel dat hij of zij wilt spelen. Op die manier heeft iedereen plezier! Wij hebben een gevarieerd aanbod aan VR-spellen voor kinderen vanaf zes jaar, maar ook voor volwassenen. De kleinsten leven zich uit in onschuldige spellen, terwijl de oudere kinderen en volwassenen wat meer uitdagende spellen aangaan. Hierdoor is een VR-beleving de ideale gezinsuitstap. Wil jij een dag vol avontuur beleven? Kom dan zeker eens langs bij ons!

Koop snel je tickets

Dankzij de lage prijs houd je na je VR-beleving met het gezin zelfs nog wat budget over om achteraf een lekker hapje te eten in onze brasserie. Ontdek snel ons aanbod en boek je tickets vandaag nog. Heb je nog vragen? Contacteer ons dan gerust door te bellen naar +32 3 750 35 00 of door een e-mail te sturen naar virtual.beveren@lago.be voor meer informatie.

Koop snel je tickets
Let op!
Ben je 12 jaar of ouder? Breng altijd je identiteitskaart mee.

Breng bij elk bezoek je identiteitskaart mee. Een rijbewijs is niet geldig. Er worden verplichte bezoekersregistraties uitgevoerd aan de kassa’s.

Lees er hier alles over