Zin in een tropisch avontuur? Reserveer nu je tickets voordelig online. Breng je eID mee (verplicht voor alle bezoekers vanaf 12 jaar). Meer info

Virtual reality voor kinderen

Bij LAGO VIRTUAL in Beveren, nabij Antwerpen, vind je een paradijs vol virtual reality voor kinderen! In onze VR-box ontdek je spelplezier in de vorm van VR voor kinderen vanaf zes jaar. Het aanbod wordt elke maand aangevuld met de recentste spellen. Op die manier ontdek je steeds de nieuwste virtuele werelden en blijft het spelplezier doorgaan!

Ruim aanbod aan games
Betaalbaar voor iedereen
Plezier voor jong en oud

Een uitstap vol virtual reality voor jou en je kinderen

Virtual reality is niet enkel voor volwassenen, maar ook voor kinderen de ideale uitstap. Dankzij ons breed aanbod speelt iedereen een leuk spel dat geschikt is voor zijn of haar leeftijd. Daarom is het de ideale uitstap met kinderen! De kinderen spelen een leuk spel en jij kan zelf voor een iets spannender spel gaan. Ben je overtuigd van de spanning van VR voor je volgende uitstap met je kinderen? Dan ben je waarschijnlijk blij te horen dat je de virtuele wereld al vanaf 10 euro per persoon kan ontdekken. Virtual reality is bovendien leerrijk voor kinderen doordat het de nieuwsgierigheid stimuleert. Een nieuwe wereld veilig ontdekken, dat is toch de droom van ouder én kind? Bij een eerste bezoek aan de virtual reality voor kinderen en volwassen krijg je bij aanvang van je sessie een handige initiatie. Wist je bovendien dat virtual reality het perfecte verjaardagsfeestje is voor kinderen van verschillende leeftijden?

Boek vandaag nog jouw avontuur

Bij LAGO VIRTUAL vind je de perfecte virtual reality-games voor elke leeftijd. Ontdek meer over jouw VR-sessie via de antwoorden op enkele vaak gestelde vragen. Boek voor de zekerheid je afspraak online , zodat je de dag en het uur van je keuze hebt en laat je kinderen kennismaken met VR. Stuur bij vragen een e-mail naar virtual.beveren@lago.be voor meer informatie.

Boek vandaag nog jouw avontuur
Let op!
Ben je 12 jaar of ouder? Breng altijd je identiteitskaart mee.

Breng bij elk bezoek je identiteitskaart mee. Een rijbewijs is niet geldig. Er worden verplichte bezoekersregistraties uitgevoerd aan de kassa’s.

Lees er hier alles over